Ο Luis Fonsi μαζί με τη σύζυγό του στην Μύκονο
Το Mykonos Live TV εντόπισε τον Luis Fonsi με τη σύζυγό του στο νησί των ανέμων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Ακόμα ένας διεθνής σταρ έχει επιλέξει την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Αυτός είναι ο Luis Fonsi που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο συντροφιά με τη σύζυγό του. Όπως ήταν λογικό, ο διεθνής σταρ δεν πέρασε απαρατήρητος.

O Luis Fonsi έγινε γνωστός παγκοσμίως με το single του «Despacito» που κυκλοφόρησε το 2017 σε συνεργασία με τον ράπερ Daddy Yankee. Το τραγούδι έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ, πέρασε τα 10 δισ. σε προβολές στο YouTube.

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με την σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Agueda Lopez και μερικούς φίλους. O 44χρονος καλλιτέχνης εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV. Το Mykonos Live TV τον εντόπισε να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια παρέα με την αγαπημένη του.

Ο Luis Fonsi έχει επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν την Μύκονο. Μάλιστα, πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι όπου επιλέγει το νησί των ανέμων για τις διακοπές του.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές του στην Μύκονο με τους 12,2 εκατομμύρια followers του στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες και stories.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;