Ναταλί Κάκκαβα: Πόζαρε στο ΟΑΚΑ με τη μητέρα και τη σύντροφο του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ναταλί Κάκκαβα: Η ανάρητσή της στο Instagram.

Η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε χθες Τρίτη (9.8) στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλη ομάδα την Ισπανία. Εκεί η γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε στην εξέδρα τη μητέρα, αλλά και τη σύζυγο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίζεται πλέον και στην Εθνική Ελλάδος. Και φυσικά συναντώντας αυτές τις δύο γυναίκες, η Ναταλί Κάκκαβα βγήκε φωτογραφία και με τις δύο γυναίκες αναρτώντας τις εικόνες στο Instagram.

«Είχα τη χαρά σήμερα να παρακολουθήσω ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ Ελλάδας-Ισπανίας.. Εκεί γνώρισα 2 γυναίκες που σε μας τους Έλληνες έχουν γίνει εξαιρετικά οικείες. Τη μητέρα του @giannis_an34 την @veronica_ante3443..Μια γυναίκα αγωνίστρια που για μένα είναι η προσωποποίηση της μάνας που δούλεψε σκληρά, στήριξε τα όνειρα των παιδιών της και είναι πάντα στο πλάι τους. Τώρα τα καμαρώνει.

Και φυσικά τη σύζυγό του, τη @sincerelyymariah που μου έκανε τόσο εντύπωση γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της τα 2 τους παιδιά.. Τόσο απλή, τόσο προσιτή, τόσο υπέροχη.. Όσο για το ταλέντο του Γιάννη? Είναι τρομερή εμπειρία να βλέπεις αγώνα που συμμετέχει.. Υπερήφανη μόνο…», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα στη λεζάντα του post της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1