Συγκινεί η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον: «Ήταν η καλύτερή μου φίλη»
Συγκινητικό το «αντίο» στην Ολίβια Νιούτον Τζον από την κόρη της Chloe Rose Lattanzi- To μήνυμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Συγκινητικό το «αντίο» στην Ολίβια Νιούτον Τζον από την κόρη της Chloe Rose Lattanzi, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα αποχαιρετώντας την αγαπημένη της μητέρα η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Η σταρ του Grease έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί της Δευτέρας (8/8), περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook, όπου δημοσιεύτηκε μήνυμα του συζύγου της, Τζον Ίστερλινγκ. Όπως ανέφερε, εδώ και 30 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού και είχε καταφέρει να μετατραπεί σε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για εκατομμύρια γυναίκες.

Λίγο μετά τον θάνατό της, η 36χρονη Κλόε ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Ολίβια Νιούτον να ποζάρουν με ασορτί λευκά ρούχα. «Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Τη μητέρα μου. Την καλύτερη φίλη μου», έγραψε τη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Το μήνυμα θανάτου της που αναρτήθηκε στο Facebook: “Η Dame Olivia Newton-John (73) πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου.

Η Olivia είναι σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια, μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού. Η θεραπευτική της έμπνευση και η πρωτοποριακή της εμπειρία με τη φυτική ιατρική συνεχίζεται με το Olivia Newton-John Foundation Fund, αφιερωμένο στην έρευνα της φυτικής ιατρικής και του καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν οποιεσδήποτε δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο του Ιδρύματος Olivia Newton-John (ONJFoundationFund.org)“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;