Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7 – 15 Αυγούστου: Καρμικές συνειδητοποιήσεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την ενδιαφέρουσα εβδομάδα που ξεκινά με σημειοδότη τη γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: 7 – 15 Αυγούστου: 

Καρμικές συνειδητοποιήσεις

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά με σημειοδότη τη σημαντική γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Και στην διαδρομή για την γιορτή της Κοίμησης της Παναγίας.

Μία εβδομάδα με έμφαση στην μεταμόρφωση λοιπόν, στην μετουσίωση προς κάτι καλύτερο.

Ο νέος κύκλος της φλογερής Σελήνης στον Λέοντα, είναι ένας κύκλος με ευκαιρίες και προκλήσεις ταυτόχρονα.

Προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα νέο δρόμο ζωής, δημιουργίας, έρωτα και έμπνευσης, χρειάζεται να δράσουμε, να αντιδράσουμε, να κάνουμε απόσβεση των καρμικών μας «αγκυλώσεων» και των προσωπικών βολικών λύσεων.

Η σύγκρουση στα σταθερά ζώδια, όπου έχουμε τον Ήλιο, τους Δεσμούς της Σελήνης, την Σελήνη, τον Άρη και τον Ουρανό, μαζί με κάποιους αστεροειδείς, είναι ένας σταυρός.

Όπως αναφέρω και στο βιβλίο μου «Η κατανόηση των όψεων και ο πλανήτης δίχως όψη», ο σταυρός «…είναι πολύ δύσκολος σχηματισμός, καθώς συχνά ο άνθρωπος υπόκειται στην ένταση και των τεσσάρων πλανητών και δίνει σκληρή μάχη για να αντεπεξέλθει. Θεωρεί τους τομείς στους οποίους έχει πλανήτες του μεγάλου σταυρού, δύσκολους, βιώνει μία διαρκή ταλαιπωρία και κουράζεται. Προκαλεί καταστάσεις όμως και γεγονότα…»

Καθώς στον συγκεκριμένο σταυρό, υπάρχουν καρμικοί δείκτες, η δοκιμασία είναι μέρος της δικής μας βαθύτερης αποστολής ή διαδρομής.

Ο σταυρός σημαίνει δοκιμασία, αλλά και λύτρωση, αν τον αντιληφθούμε σωστά.

Αυτή τη φορά το μήνυμα είναι:

-Να ξεπεράσουμε εγωκεντρικά κίνητρα

-Να αφήσουμε πίσω σκοτεινές σκέψεις

-Να μην επιτρέπουμε να μας χειραγωγούν

-Να θωρακιστούμε απέναντι στην ιδιοτέλεια

-Να σπάσουμε τους δεσμούς που έχουν φθαρεί

-Να αντιδράσουμε με δύναμη, με πείσμα, με αποφασιστικότητα

-Να στοχεύσουμε σε ένα «αύριο» επαναστατώντας και επιδιώκοντας απτές απολαβές

-Να διεκδικήσουμε το ωραίο, το καλαίσθητο, το ποιοτικό

-Να διεκδικήσουμε την υλική και συναισθηματική μας ευημερία

-Να μην είμαστε δογματικοί, δύσκαμπτοι, απόλυτοι, σκληροί

Όμως πρέπει να γίνουν τομές, ριζικές, ουσιαστικές. Να αλλάξουμε κεφάλαιο ζωής, αν όχι και «βιβλίο».

Αν και εφ’ όσον παραμείνουμε μαχητές, άξια παιδιά του Φωτός (και δεν εννοώ κάποιο δόγμα ή ιδεολογία αφηρημένη), τότε μόνο η μεταμόρφωση φέρνει την μετουσίωση σε κάτι καλύτερο και οι δοκιμασίες θα είναι για ελευθερία, πρόοδο και άνθιση στη ζωή μας.

Συμβουλές για τα ζώδια, για την ιδιαίτερη αυτή εποχή:

Κριός

Οι δοκιμασίες έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση, τις εμμονές, κρυφές φοβίες και τη χειραγώγηση. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε περισσότερη προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεράσετε τις αδυναμίες και να δώσετε μία άλλη υφή στη ζωή σας. Θα μεταμορφωθείτε, αφήνοντας κατά μέρος, προσκολλήσεις και αγωνίες, ζήλια, κτητικότητα. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες. Αγαπήστε περισσότερο τη ζωή, τη δημιουργία, την αγάπη!

Ταύρος

Στον δρόμο προ ένα καλύτερο «αύριο» με επαναστατικές αλλαγές, δυναμικές αποφάσεις, και ριζικές τομές. Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν άνθρωποι από το παρελθόν, να ανακόψουν την πορεία προς την αλλαγή και να σας προκαλέσουν ενδοιασμούς. Είναι το μεγάλο στοίχημα για σας, η ανταπόκριση προς τις προκλήσεις αυτές. Η ζωή σας έχει ενδιαφέρον, καθώς στέκεστε στο σταυροδρόμι εξελίξεων, αλλά πρέπει να κινηθείτε πιο ουσιαστικά και άμεσα πλέον,

Δίδυμοι

Σε προβληματισμό, αναθεωρείτε καθημερινές συνήθειες και δοκιμάζετε τις αντοχές σας, πνευματικές και φυσικές. Αποφύγετε τα ημίμετρα, δώστε βάρος στην ουσία και στις αδυναμίες που προέρχονται είτε από τις προσωπικές σας φοβίες, είτε από τις προσωπικές σας επιλογές, για να μην έχετε σταθερή πορεία. Το μέλλον έχει να κάνει με τα αισθήματά σας, και την αξιολόγηση της εσωτερικής σας ανάπτυξης. Οι ιδέες σας, αναθεωρούνται.

Καρκίνος

Σας προσφέρεται η ευκαιρία να κάνετε ένα άλμα προ την σταθερότητα και την ανάπτυξη στόχων. Δυσκολία θα έχετε όμως, να αποκολληθείτε από αγαπημένους που έχουν γίνει συνήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι είτε σας κουράζουν, είτε σας θλίβουν, είτε είναι χειριστικοί. Δεν αποκλείεται όμως κι εσείς, να θέλετε να έχετε την επιρροή τους ή να τρέφεστε από αυτού του είδους τις σχέσεις. Αναζητήστε την αισθητική, την απλότητα, την ποιότητα.

Λέων

Σημαντικό θέμα, σαν πρόκληση, ο εγωισμός σας. Το «εγώ» προβάλλεται και η λάμψη όμως, σκιάζεται από αρνητικές επιρροές βαθύτερες, προσωπικές ή των καταβολών σας. Πρέπει να κάνετε δραστικές αλλαγές, προκειμένου να αφήσετε κατά μέρος τις μνήμες από την οικογένεια, ή τις εξαρτήσεις από τους οικείους που σας εμποδίζουν να διακριθείτε και να διακρίνετε την ομορφιά και την φωτεινή σας πλευρά. Θα δεχτείτε την αναγνώριση, να απομακρυνθείτε από ό,τι σας βαλτώνει.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;