Κρήτη: Μεθυσμένος τουρίστας κατέληξε μέσα σε άδεια πισίνα
Ένας μεθυσμένος άνδρας στην περιοχή της Χερσονήσου έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα σε μία άδεια πισίνα.

Όλο και αυξάνονται οι μεθυσμένοι τουρίστες στη Χερσόνησο της Κρήτης, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που παραθερίζουν στην περιοχή και καταλήγουν τελικά στα τοπικά νοσοκομεία είτε με ορούς λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, είτε με τραυματισμούς.

Κάτι τέτοιο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (6/8) καθώς μέσα σε λίγες ώρες οι διασώστες του ΕΚΑΒ συνέδραμαν σε 11 περίπου περιστατικά μεθυσμένων τουριστών. Οι περισσότεροι παρελήφθησαν από τη Χερσόνησο και τα Μάλια και οδηγήθηκαν στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα ένα από τα περιστατικά αφορούσε άνδρα μεθυσμένο στην περιοχή της Χερσονήσου, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα σε μία άδεια πισίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά και να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ένα ακόμα συμβάν σύμφωνα με το neakriti.gr αφορούσε μεθυσμένο τουρίστα, ο οποίος «τα έβαλε» με τον πορτιέρη, τον οποίον χτύπησε ελαφρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο, όπου παρέλαβε τον 24χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;