Δολοφονία 17χρονης Περιστέρι: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της
Δολοφονία 17χρονης Περιστέρι: Ο σύντροφος της 17χρονης της έστελνε απειλητικά μηνύματα - Τι δήλωσε ο πρώην εργοδότης του

Νέες εξελίξεις και στοιχεία έρχονται «φως» και αφορούν τη δολοφονία της 17χρονης κοπέλας από το Περιστέρι που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της την Δευτέρα (1/8) το βράδυ από τη μητέρα και την αδερφή της. Ο σύντροφός της που μέχρι στιγμής θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της, παραμένει εξαφανσιμένος με την ΕΛ.ΑΣ έχει έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι αρχές ξεκίνησαν «ξεσκονίζουν» το κινητό τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media της 17χρονης κοπέλας, προκειμένου να ανακαλύψουν περισσότερα στοιχεία με τον σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, που αγνοείται από τη Δευτέρα να αποτελεί πρόσωπο – «κλειδί». Μάλιστα, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και αυτός να την έπνιξε.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται αφενός από το γεγονός ότι ο άνδρας παραμένει άφαντος και αφετέρου από τις μαρτυρίες ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη 17χρονη Νικολέτα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η νεαρή κοέλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον σύντροφό της, αλλά αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες με τη 17χρονη Νικολέτα να ζητάει από τον σύντροφό της και βασικό ύποπτο για τον θάνατό της να χωρίσουν και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της. Επιπλέον, φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν στην αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την έφηβη θεωρώντας την «κτήμα» του.

Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια την έφηβη Νικολέτα, αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η κοπέλα πάλευε να σωθεί για αρκετά λεπτά, ενώ οι αρχές έχουν συλλέξει γενετικό υλικό από τα νύχια της.

Χθες Τετάρτη (3/8) μίλησε στον ΣΚΑΪ, ένας πρώην εργοδότης του συντρόφου τη κοπέλας λέγοντας σοκαρισμένος:

«Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχωβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν. Έφυγε από την δουλειά πριν λίγες μέρες καθώς δεν έκανε για αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Πηγή εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;