Περιστέρι: Ασφυκτικό θάνατο της 17χρονης δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Περιστέρι: Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της 17χρονης – Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. Η σορός της έφερε μώλωπες, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις ως προς την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την εξέταση του ιατροδικαστή, ο θάνατος της 17χρονης προκλήθηκε από ασφυξία, πιθανότατα από κλείσιμο των αεραγωγών σε στόμα και μύτη.

Η νεαρή φέρει εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης. Η εκτίμηση είναι ότι ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να αναπνεύσει, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως προηγήθηκε πάλη.

Η αστυνομία ήδη αναζητά τον σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, καθώς θεωρεί ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, που σημαίνει ότι η κοπέλα άνοιξε στον δολοφόνο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη λάβει καταθέσεις από τους συγκάτοικους του, οι οποίοι ανέφεραν ότι χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα πήγε στο σπίτι τους, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε.

Καταθέσεις έδωσαν και η μητέρα και η αδελφή του θύματος, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φίλη της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι ο σύντροφός της ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν περίπου πέντε μήνες μαζί, ενώ το θύμα δεν είχε αναφέρει κάτι για τσακωμούς.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ & ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή εικόνας: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1