Selena Quintanilla: Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της 27 χρόνια μετά τον θάνατό της
Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους fans της Selena Quintanilla, 27 χρόνια μετά τον άδικο χαμό της.

Η Selena Quintanilla ήταν μία λατίνα superstar που μεσουρανούσε κατά τη δεκαετία του ’90. Μέσα σε λίγα χρόνια και σε εποχές χωρίς τα social media κατάφερε να γίνει διάσημη και εκτός των συνόρων της χώρας της που ήταν το Μεξικό, δίνοντας συναυλίες που το κοινό ήταν δυναμικό και φαινόταν να τη λατρεύει.

Δυστυχώς, η Selena Quintanilla έμελλε να φύγει από τη ζωή άδοξα λίγο πριν «κλείσει» τα 24, όταν η πρόεδρος του fan club της τραγουδίστριας που διαχειριζόταν και τα οικονομικά του απολύθηκε, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να σκοτώσει τη Selena Quintanilla, γνωστή και απλώς ως Selena.

Πλέον 27 χρόνια μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της νσε συνεργασία με τη Warner Music Latina θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ της «Queen of Tejan Music». Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει πολλές γνωστές επιτυχίες της Selena με το «Como Te Quiero Yo A Ti» να είναι το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε.

Ειδικότερα, το νέο άλμπουμ θα ονομάζεται «Moonchild Mixes» περιλαμβάνοντας 13 κομμάτια και θα είναι διαθέσιμο στις 26 Αυγούστου. Οι φανς όμως μπόρεσαν να πάρουν μία μικρή «γεύση», αφού την Παρασκευή (29/7) κυκλοφόρησε το remix του «Como Te Quiero Yo A Ti» φέρνοντας στο νου αναμνήσεις από παλιά.

Το «Como Te Quiero Yo A Ti» έχει επανακυκλοφορήσει σε ακόμη μία εκδοχή εκτός της πρωτότυπης στο παρελθόν κάνοντας αυτή τη συγκεκριμένη την τρίτη εκδοχή του πασίγνωστου τραγουδιού, που αρχικά ηχογραφήθηκε το 1987. Το single είχε γράψει ο Ricky Vela, ο οποίος ήταν μέλος του γκρουπ «Selena y Los Dinos» και την παραγωγή τότε είχε αναλάβει ο αδερφός της Selena, A.B. Quintanilla.

Μεταξύ άλλων ο αδερφός της Selena δήλωσε στο ABC News πως για τη σύγχρονη εκδοχή του τραγουδιού χρησιμοποίησαν βινύλια και γι’ αυτό χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν συνδυαστικά παλιούς και νέους τρόπους επεξεργασίας του ήχου.

Επιπλέον, η αδερφή της, Suzette, είπε χαρακτηριστικά και γεμάτη συγκίνηση:

«Ήταν σα μπήκε ξανά στο στούντιο και να το ηχογράφησε. Ήταν απίστευτο».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η οικογένεια λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν από την ίδια τη Selena κατά την εφηβική της ηλικίας και πιο συγκεκριμένα από τα 13 έως και τα 16 της χρόνια.

Ο αδερφός της ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ψηφιακή διαδικασία άλλαξε τη μουσική προκειμένου να αναδειχθεί η φωνή της Selena όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ δήλωσε ότι το άλμπουμ που πήρε πάνω από έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μερικά ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το «Moonchild Mixes» μετά από τη σειρά δύο σεζόν του Netflix με τίτλο «Selena: The Series» που αποτυπώνει στη μικρή οθόνη τη ζωή της τραγουδίστριας και το άδικο τέλος της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;