Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1 – 7 Αυγούστου:  Στην κορύφωση των προκλήσεων
Το τέλος του Ιουλίου και η αρχή του Αυγούστου, φέρνουν πολύ έντονες αποχρώσεις, συναισθημάτων, σκέψεων και προβληματισμού - Μια ιδιαίτερη συγκυρία, «ανεβάζει» τους τόνους

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1 – 7 Αυγούστου

Στην κορύφωση των προκλήσεων

Από τη Λίλιαν Σίμου

Το τέλος του Ιουλίου και η αρχή του Αυγούστου, φέρνουν πολύ έντονες αποχρώσεις, συναισθημάτων, σκέψεων και προβληματισμού. Κι αυτό γιατί μία ιδιαίτερη συγκυρία, «ανεβάζει» τους τόνους.

Ο Άρης βρίσκεται σε συμπόρευση με τον Βόρειο Δεσμό και τον Ουρανό στον Ταύρο, αυτή την εποχή.

Η ακριβής ημερομηνία είναι η 1η και 2α Αυγούστου.

Η σύνοδος αυτή, που έχει διάρκεια ημερών, ενεργοποιεί ταυτόχρονα όμως και το τετράγωνο του Ουρανού και των Δεσμών της Σελήνης προς τον Κρόνο.

Το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Κρόνο, είναι μία σύνδεση που συμβαίνει ανά 22 χρόνια και την οποία ήδη περιέγραψα από το 2021.

Κυβερνήτες του Υδροχόου (Κρόνος και Ουρανός), προάγουν ως πλανήτες, την νέα εποχή, την τεχνολογική πρόοδο, την επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο, την ελευθερία, την απελευθέρωση από το πεπαλαιωμένο, το φθαρμένο, το συντηρητικό.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ανακινεί τις σταθερές πεποιθήσεις μας. Ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στην ευημερία της συναισθηματικής, ψυχικής και σωματικής κατάστασης και του πλανήτη μας. Η ασφάλεια είναι κάτι που πρέπει να βρούμε μέσα μας, να τις επαναπροσδιορίσουμε και να ξεπεράσουμε τα στενά υλικά πλαίσια. Μπορούμε να διοχετεύσουμε αυτές τις ισχυρές ενέργειες για να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο πλούτο στην υγεία, το περιβάλλον και τα οικονομικά μας, ενώ παράλληλα τιμούμε τη δύναμη της φύσης και της Μητέρας Γης.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, αφορά την καθιέρωση σε ιδέες του Υδροχόου: ανακαλύψεις, επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, επαναστάσεις, επαναστατικές ιδέες, μεταρρυθμίσεις, συλλογική δράση και ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Στην σύγκρουση, η πολιτική και κοινωνική σκηνή αλλάζουν. Υπάρχουν εκείνοι που θα προετοιμάσουν μία ευρεία κυριαρχία και θα προσδώσουν χαρακτήρα ανθρωπιστικό. Καθώς όμως αφορά την εξουσία, ενδεχομένως να είναι αρκετά ψυχρή και σκληρή, η αντιμετώπιση προς τους πολίτες. Θα προκληθούν αντιδράσεις, αναταραχές και θα προκύψουν επαναστατικές ή ανατρεπτικές ιδέες. Νέα ιδεολογία θα επικρατήσει, με νέες αξίες, ανατροπή αξιών, απώλειες αγαθών, περιορισμός της ασφάλειας, με πρόφαση τις νέες προοπτικές της ανθρωπότητας.

Στο τετράγωνο αυτό ενισχύεται από την παρουσία του Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Β. Δεσμό της Σελήνης. Μία δυναμική σύγκρουση που πυροδοτείται, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή στο πρακτικό και στο συναισθηματικό πεδίο.

Απρόβλεπτες καταστάσεις κλονίζουν ό,τι έχουμε ανάγκη να είναι σταθερό, να μας προσφέρει διασφάλιση και φυσικά, απτές χαρές.

Μεταξύ εξουσιών, ή οικονομικών διεργασιών, θα βιώσουμε δύσκαμπτη αντιπαράθεση, καρμική εμπειρία με στόχο την συνειδητοποίηση των μαθημάτων που δεν έχουμε κατανοήσει. Θέλοντας και μη, θα επέλθει τελικά ριζική αναδιάρθρωση σε αξίες, σε δικαιοσύνη, σε τεχνολογική επικράτηση, σε επιβολή εξουσίας και θα κριθούν οι υλιστικές και άπληστες επιλογές.

Δράση και αντίδραση, διεκδίκηση με στενές αντιλήψεις κόντρα σε νέες ιδέες, ή νέες τεχνολογικές εξαρτήσεις. Όμως, η έκπληξη και το απρόοπτο, μπορεί είτε να φέρει τα καλύτερα, είτε να αποδιοργανώσει τη ζωή μας. Ατυχήματα ενδέχεται να προκύψουν, ανταγωνισμός, επιθετικότητα, ρήξη και διάλυση σχέσεων, ή ατυχείς συγκυρίες.

Η οικονομική δυσπραγία επίσης, είναι ένα ακόμη πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό, δεν πρέπει να ρισκάρουμε στα έξοδα ή να βασιζόμαστε στο κοινωνικό σύστημα και σε ισχυρά κέντρα εξουσίας, για στήριξη.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως:

-Η έλλειψη Ηθικής, θα κατακρημνίσει κάθε νέο οικοδόμημα και τους δημιουργούς του.

-Η άναρχη αντίδραση, φέρνει πρώτα την δική μας διάλυση…

-Οι προσκολλημένοι στο υλικό όφελος, θα επιδιώξουν να κυριαρχήσουν, μέσω της επιβολής εξουσίας, του απολυταρχισμού, του φόβου και τεχνολογικών επιτευγμάτων. Δίχως Ηθικό έρεισμα όμως, το έργο τους δεν θα αντέξει στον χρόνο – Κρόνο.

-Η καρμική ευθύνη θα αποδοθεί στον καθένα μας.

Συμβουλές για κάθε ζώδιο Ηλίου ή ωροσκόπου

Κριός

Αντίδραση θα έχετε συμμετέχοντας πιθανόν, σε συλλογική και ανθρωπιστική δράση, που έχει τη βάση της κυρίως σε οικονομικά κίνητρα. Θα είστε επιλεκτικά φιλικοί όμως, και ενίοτε επικριτικοί προς τους ομοϊδεάτες σας ή προς τους ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύεστε για ένα κοινό στόχο ή σκοπό. Θέσετε σημαντικά σχέδια σε εφαρμογή και πρωτοτυπήστε στο κοινωνικό περιβάλλον. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις με παραδόπιστους ανθρώπους. Η κινητοποίησή σας δεν πρέπει να είναι ιδιοτελής. Επενδύσετε σε έναν σκοπό που αλλάζει τους στόχους και βασιστείτε σε αξίες που προάγουν τη ζωή σας και το έργο σας

Ταύρος

Σημαντική για σας η μελέτη των μελλοντικών προδιαγραφών. Θα θέλετε να θέσετε βάσεις, ακόμη και αν αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την Εξουσία ή την κοινωνική σας εικόνα. Έχοντας μελετήσει σωστά τα υπέρ και τα κατά, μπορείτε να τολμήσετε κάτι που θα αποδώσει ευρύτερα και θα σας διασφαλίσει αναγνώριση, σταθερότητα, ποιότητα και ικανοποίηση στο μέλλον. Θα πρέπει να θυσιάσετε όμως κάποια κεκτημένα σας. Θα διακριθείτε για κάθε προσπάθεια του παρελθόντος, προκειμένου να φανεί το έργο σας. Αν όμως δεν προσπαθήσατε αρκετά σε γνώση, επιδεξιότητα και αξίες τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι δύσκολο να «δρέψετε τους καρπούς των κόπων».

Δίδυμοι

Αν και βιώνετε εσωτερικά άγχος και αγωνία, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την αλλαγή. Η αλλαγή θα περιμένει λίγο βέβαια, καθώς ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για σας. Ως τότε, θα είστε σε θέση να οργανώσετε καινοτομίες και να επιλέξετε τις αξίες που θα καθορίσουν τα βήματα τους επόμενους μήνες. Πολύ πιθανόν να αναγνωριστείτε μέσω των γνώσεων, στην επιστήμη σας, στην τέχνη σας, σε επιμορφωτικά σεμινάρια, στο εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Νέος τρόπος αντίληψης της ζωής, θα αλλάξει τα δεδομένα σας και θα παγιωθεί πλέον ως φιλοσοφία δράσης. Μην είστε όμως ανυπόμονοι και αποφύγετε τις παρασκηνιακές δράσεις.

Καρκίνος

Είναι σημαντικό για σας, να επιλέξετε τους σωστούς φίλους, συμπαραστάτες ή συνοδοιπόρους για ένα κοινωνικό σκοπό. Ωστόσο, πρέπει να διερευνήσετε αν έχουν τις ίδιες αξίες με σας. Βαθιές και ριζικές ανακατατάξεις, παροδικά ενδέχεται να σας προκαλέσουν ανασφάλεια. Ωστόσο, θα έχετε ευκαιρία για διασφάλιση και προστασία, θωρακίζοντας συναισθήματα και αποταμίευση για να φέρετε ισορροπία. Ένα κληροδότημα είναι πιθανόν (ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά), ή τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, να έρθει μετά από ταλαιπωρία. Τουλάχιστον, αποφύγετε να επενδύσετε αυτή την περίοδο, δεν θα έχετε τις απολαβές που περιμένετε. Μην είστε αυστηροί στην προσωπική σας ζωή.

Λέων

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αυτή η εποχή. Είστε σε ετοιμότητα ή μοιάζει να θέλετε να δώσετε μάχη για να κατακτήσετε την κορυφή. Είναι καλή περίοδος για σχέδια καριέρας ή σημαντικών στόχων, αλλά δίχως μονόπλευρη προσέγγιση. Κρίνονται σημαντικές σχέσεις, και σας κάνουν να νιώθετε έλλειψη πληρότητας και αυτοπεποίθησης. Δεν θα υπάρχει υπομονή στις συναλλαγές, για ημίμετρα. Κάθε συνεργασία ή προσωπική σχέση δίχως νόημα, θα διαλυθεί. Αν είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να κρίνετε τη σχέση με τα δώρα που προσέφερε σε βάθος χρόνου, και να επαναφέρετε, αν χρειάζεται, την ισορροπία με ανανέωση στα σημεία που έχουν ατονήσει.

Παρθένος

Ενδιαφέρουσα η πρόκληση των ημερών, αν και δεν είναι στο ύφος που συνήθως επιδιώκετε να δράτε. Η προσέγγιση όμως, καθορίζεται από τις αξίες σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές. Στην εργασία σας ενδέχεται να ολοκληρωθεί ένας κύκλος, αναμένοντας μία πλήρη ανανέωση. Θα χρειαστεί ή θα επιθυμείτε να είστε αυτόνομοι και θα αποδώσετε καλύτερα έχοντας στην ευθύνη σας μία ομάδα. Ευαισθησίες υγείας ίσως σας απασχολήσουν, για τον λόγο αυτό, ας έχετε διαλείμματα ανάπαυλας. Χρειάζεστε καλό προγραμματισμό, υπομονή και επιμονή, για να πετύχετε σε κάτι που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;