MadClip: Το άλμπουμ «Money And Drugs Can’t Live In Poverty (Deluxe Version)» είναι γεγονός
Η deluxe version του τελευταίου δίσκου του MadClip είναι διαθέσιμη στο Spotify.

Στις 29 Απριλίου κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του αδικοχαμένου Έλληνα τράπερ MadClip με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» από όπου προέκυψε και το καλλιτεχνικό του όνομα, MadClip.

Στον τελευταίο του δίσκο συμμετείχαν ο Skive, ο οποίος ήταν στενός φίλος και συνεργάτης του MadClip και ο οποίος ανέλαβε το executive producing, ενώ στον δίσκο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες και φίλοι, Light και FY. Μάλιστα μέχρι στιγμής το «Nani» είναι ένα από τα τραγούδια που έχει αγαπηθεί αρκετά και ακούγεται πολύ στα clubs αποτελώντας ακόμη ένα τραπ summer hit.

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου κυκλοφόρησε η deluxe version του album «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» του MadClip και αποτελείται από 23 κομμάτια. Έτσι, η νέα εκδοχή του άλμπουμ έχει εμπλουτιστεί με 6 επιπλέον tracks και είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στο Spotify.

Αυτό που ξεχωρίζει στη deluxe έκδοση του δίσκου είναι το 18ο κομμάτι με τίτλο «Paparazzi» με τον MadClip να ξεπερνάει τα «σύνορα» και να συνεργάζεται με τον Uncle Murda από G-Unit Records σε παραγωγή του Ortiz. Μετά ακούμε το γνωστό solo κομμάτι του Mad Clip με beat του Mazerati, το «Συνθήκες» και στη συνέχεια ο FY συμμετέχει στο κομμάτι «Αν Μ’ Αγαπάς» παραγωγής BeTaf Beats. Έπειτα ακούμε με παραγωγή του Sinister το κομμάτι «No Stress» με συμμετοχή του Strat και η ροή του album συνεχίζεται με feat. του μέλους του BCC, τον Immune στο κομμάτι «Taliban». Υπενθυμίζεται πως στον δίσκο υπάρχει και feat με τον Rack που ανήκει επίσης στο BCC.

Ο δίσκος κλείνει με το «Shake It – Remix», μια διασκευή του «Shake It» με feat. του Dirty Harry και παραγωγή από τους MUNEYLXRD και WhiteShadow.

Όσον αφορά το artwork της deluxe εκδοχής του «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» είναι ελαφρώς διαφορετικό και το έχει επιμεληθεί ο Sake. Οι μόνες αλλαγές αφορούν το χρώμα αφού είναι μπλε, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρεται η deluxe version πάνω του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από το album θα δοθούν στην οικογένεια του MadClip, ενώ προσεχώς αναμένεται να κυκλοφορήσει και στο YouTube.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;