Ουκρανία: Οι Imagine Dragons συγκεντρώνουν χρήματα για τον πόλεμο
Οι Imagine Dragons μαζεύουν χρήματα με σκοπό να βοηθήσουν την Ουκρανία στον πόλεμο.

Το γνωστό συγκρότημα, οι Imagine Dragons, αποφάσισαν να βοηθήσουν την Ουκρανία εν μέσω πολέμου με τη Ρωσία. Μάλιστα, ονομάστηκαν πρεσβευτές της UNITED24, η οποία είναι μία πλατφόρμα που ξεκίνησε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και οι Imagine Dragons βοηθούν με τον τρόπο τους στη συγκέντρωση χρημάτων για ανθρωπιστική βοήθεια στην εμπόλεμη χώρα.

Το αμερικανικό συγκρότημα συνεργάστηκε με την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Ολένα Ζελένσκι, σε μία από τις πρώτες προσπάθειές τους ως πρεσβευτές της UNITED24. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων θα διατεθούν για την αγορά ασθενοφόρων. Σημειώνεται πως κάθε ασθενοφόρο, που κοστίζει περίπου 98.000 ευρώ, θα προσφέρει σωτήρια βοήθεια κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Μάλιστα, τα μέλη των Imagine Dragons συναντήθηκαν εικονικά Βολοντίμιρ Ζελένσκι και συζήτησαν μαζί του για μελλοντικές συνεργασίες τους.

«Σήμερα είχαμε την τιμή να μιλήσουμε με τον Πρόεδρο Ζελένσκι για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και συγκινηθήκαμε απίστευτα.Είμαστε ευγνώμονες που είμαστε πρεσβευτές της πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων UNITED24 που δημιούργησε ο Βολοντίμιρ Ζελένκσι και εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στην ευαισθητοποίηση και την συγκέντρωση χρημάτων για να προσφέρουμε ιατρική βοήθεια τον όμορφο λαό της Ουκρανίας», έγραψαν οι Imagine Dragons σε σχετική ανάρτησή τους στο Twitter.

«Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσετε να αγοράσουμε τα άκρως απαραίτητα ασθενοφόρα στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοβουλίας της Ολένα Ζελένσκι για τη χώρα. Είναι πολύ εύκολο για εμάς, που ζούμε με ασφάλεια και ειρήνη, να ξεχνάμε την τραγωδία με την οποία ξυπνούν καθημερινά τόσοι πολλοί», κατέληξαν.

 

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;