Ένας αγρότης έσωσε το χωριό του από φωτιά με το τρακτέρ του
Με αυτοθυσία, ένας αγρότης στη Βρετανία έκανε αντιπυρική ζώνη κοντά στις φλόγες για να σώσει το χωριό του.

Οι υψηλές θερμοκρασίες στην Βρετανία είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και αρκετές πυρκαγιές και φωτιές. Ένας αγρότης κατάφερε με αυτοθυσία και τη δύναμη του τρακτέρ του, κατάφερε να σταματήσει τη φωτιά και να αποτρέψει τις φλόγες από το να κάψουν το σπίτι του. Μάλιστα, το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.

Ένας αγρότης στη Βρετανία, με το τρακτέρ του κατάφερε να σώσει το χωριό του από τη φωτιά. Το εν λόγω βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το BBC και είναι από το Κεντ της Βρετανίας.

Σε αυτό βλέπουμε τον αγρότη με αποφασιστικότητα, αυτοθυσία και ψυχραιμία να χρησιμοποιεί το τρακτέρ του για να ανοίξει «αντιπυρική ζώνη» σε χωράφι, προκειμένου να σταματήσει τις φλόγες. Το συμβάν έγινε το Σάββατο 23 Ιουλίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αγρότης καθαρίζει μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα οριζόντιο τμήμα στο χωράφι, με σκοπό να επιβραδύνει το καταστροφικό έργο της φωτιάς. Η πυρκαγιά κατευθυνόταν σε ένα από τα σπίτια του οικισμού και με τον τρόπο αυτό, ο αγρότης κατάφερε να σταματήσει προσωρινά την πορεία της πυρκαγιάς. Μάλιστα, η συμβολή του αυτή, έδωσε και πολύτιμο χρόνο στους πυροσβέστες να επέμβουν και να θέσουν τελικά υπό έλεγχο τη φωτιά.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες των social media, οι οποίοι έγραψαν πως το συγκεκριμένο βίντεο θύμισε τα δραματικά γεγονότα που είχαν γίνει πρόσφατα στην Ισπανία, όταν οδηγός εκσκαφέα βγήκε κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;