Εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με σορτσάκι και σαγιονάρα και έγινε viral
Η εμφάνιση ενός μουσικού της ΕΡΤ στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση από για τα 48 χρόνια Αποκατάστασης της Δημοκρατίας με σορτσάκι και σαγιονάρα έγινε το απόλυτο viral της χθεσινής βραδιάς!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η δεξίωση για τη γιορτή της 48ης επετείου από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Οι περισσότεροι που παρευρέθηκαν στο δείπνο αυτό είχαν επίσημη ενδυμασία, όμως, ένας καλεσμένος ξεχώρισε και έγινε το απόλυτο viral στα social media.

Μπορεί η πρόσκληση να μην ανέγραφε ένα συγκεκριμένο dress code, σχεδόν όλοι επέλεξαν κάποιο κουστούμι ή φόρεμα για τη λαμπερή εκδήλωση στον κήπο του προεδρικού μεγάρου. Όμως, ένας καλεσμένος αποφάσισε να βάλει σαγιονάρα και βερμούδα. Πες κάτι η ζέστη, πες κάτι το καλοκαίρι, ο καλεσμένος αποφάσισε μία πιο casual ενδυμασία.

Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi βρέθηκε στη δεξίωση για τη 48η επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ανάμεσα στους πολιτικούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, κατέγραψε έναν μουσικό από τα σύνολα της ΕΡΤ, που λόγω καύσωνα είχε εμφανιστεί με κάπως πιο χαλαρή ενδυμασία από τη μεσημεριανή πρόβα.

Ο μουσικός, που φέρεται να παίζει βιόλα στην ορχήστρα της ΕΡΤ, φόρεσε στη συνέχεια σμόκιν όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας. Όμως, η αρχική του εμφάνιση έφτανε για να γίνει το απόλυτο viral της βραδιάς!

Πέρα από τις ακραίες φωνές που έκαναν λόγο για ανεπίτρεπτη ενδυμασία στο Προεδρικό Μέγαρο, υπήρξαν και κάποιοι που έβαλαν το θέμα υπό νέα οπτική και άλλοι που το σχολίασαν με χιούμορ.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
  
 1