Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Θετικοί στον κορωνοϊό
Όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν βγήκαν θετικοί στον ιό και μάλιστα τα συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν είναι ο πυρετός και οι πόνοι στα κόκκαλα.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν γλίωσαν από τον κορωνοϊό. To ζευγάρι, που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, ζει τον έρωτά του και μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν μέσω Instagram βγήκαν θετικοί στον ιό και μάλιστα τα συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν είναι ο πυρετός και οι πόνοι στα κόκκαλα.

Πρώτος, ο Σάκης Κατσούλης δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του, που κοιμάται στον καναπέ, και ενημέρωσε τους followers του ότι «αρρώστησε το κορίτσι του». Εκείνος κρατάει ένα θερμόμετρο και προσθέτει: «Χάλια είμαι κι εγώ τελικά».

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε κι εκείνη ένα story και περιέγραψε τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Κόλλησα κι εγώ. Από εχθές το βράδυ έχω 38,5 πυρετό, αν δεν πάρω παυσίπονο κάθε 3 ώρες δεν πέφτει και πονάει όλο μου το κορμί! Καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο πολύ. Τα παυσίπονα μου έχουν δημιουργήσει υπνηλία, με αποτέλεσμα να θέλω να κοιμάμαι συνέχεια. Αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει, φυσικά και έχουμε covid. Πρώτη φορά που το περνάω στη ζωή μου. Όχι, που θα τη γλίτωνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να προσέχετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά. Γιατί τώρα νομίζω πως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα κι ο ιός βρίσκεται σε μεγαλύτερη έξαρση. Προσοχή λοιπόν. Να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται κι ας μην σας το επιβάλουν».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;