Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν το Σάββατο στο Λας Βέγκας και μας δείχνουν ότι, τελικά, μπορεί να υπάρξει «happy end» και στη ζωή.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, από την άλλη όχθη του Ατλαντικού άρχισε να διαδίδεται η είδηση ότι μετά 20 χρόνια και μία σχέση που απασχόλησε και τότε, αλλά και σήμερα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι του Hollywood που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με τη σχέση του και την επανασύνδεσή τους μετά από τόσα χρόνια, φαίνεται πως ήθελε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το σημαντικό αυτό βήμα. Όπως αναφέρει TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο, 16 Ιουλίο,υ και έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν ότι οι δυο τους, είναι πλέον ανδρόγυνο.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και από άλλα μέσα και περιοδικά με την τελική επιβεβαίωση να έρχεται από την ίδια την Jennifer Lopez. Η Lopez επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Affleck μέσα από ένα newsletter προς τους φανς της μέσα από την ιστοσελίδα της «On the JLo». Η Lopez, δίπλα σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατάει μία ανθοδέσμη και να φιλάει στο μάγουλο τον Ben Affleck, έγραψε:

«Τα καταφέραμε!

Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου»

Ενώ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λατίνα σταρ μοιράστηκε μία φωτογραφία που τη δείχνει χαρούμενη στο κρεβάτι να κρατάει το κινητό της, ενώ, γελάσει στην κάμερα. Στην λεζάντα προτρέπει τους φανς της να πάνε στο «On the JLo» για «όλες τις λεπτομέρειες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης του

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», όπου οι δύο τους συμπρωταγωνίστησαν. Μετά το τέλος των γυρισμάτων, το ζευγάρι είχε απασχολήσει τα μέσα και τα περιοδικά της εποχής, που τους κυνηγούσαν παντού για να απαθανατίσουν τρυφερές και προσωπικές στιγμές τους. Οι δύο τους, τελικά, χώρισαν το 2004, παρά την πρόταση γάμου που είχε αποδεχτεί τότε η Jennifer Lopez. Αργότερα, και οι δύο θα επιβεβαιώσουν πως χώρισαν εξαιτίας της πίεσης της δημοσιότητας που είχε λάβει η σχέση τους.

Η σχέση τους είχε απασχολήσει από την αρχή τα media και οι δυο τους ήταν το διασημότερο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz. Ο Affleck, επιβεβαιώνοντας και τις φήμες πως χώρισαν εξαιτίας της δημοσιότητας που είχε κερδίσει η σχέση τους, είχε δηλώσει:

«Η Jennifer κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η επανασύνδεση των δύο ήρθε από το πουθενά και έγινε αμέσως πρώτη είδηση. Η εικόνα της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις τους, να μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ ήταν λες και είχε βγει από παραμύθι. Μάλιστα, η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, που έγινε στο Φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Affleck «Η Τελευταία Μονομαχία», έκανε τους πάντες να μιλάνε για το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και έναν έρωτα που αναγεννήθηκε μετά από 20 χρόνια.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2022 και ξεκαθάρισαν πως αυτή τη φορά δε θα επαναλάβουν τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Σε συνέντευξή της στο People η Lopez είχε δηλώσει, πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν:

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της»

Σε ό,τι αφορά την απόκτηση ακόμα ενός παιδιού (να σημειώσουμε πως και η Lopez και ο Affleck έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους τους), πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε πει στην ιστοσελίδα Hollywood πως οι δύο του είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους και δεν θέλουν να μεγαλώσουν άλλο την οικογένειά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;