Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του
«Θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μετά από 17 μήνες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχοντας εξασφαλίσει το ποσό των 30.000 ευρώ που όρισε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του, πριν από λίγη πέρασε την πύλη εξόδου των φυλακώς και αποφυλακίστηκε,

Έτσι, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών το 2015, συγκέντρωσε το ορισθέν ποσό της εγγύησης και γύρω στο μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ώστε να υπογραφεί το αποφυλακιστήριο και ο επί 17 μήνες προσωρινά κρατούμενος βγήκε από τον Κορυδαλλό με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν απ’ έξω προκειμένου να αποσπάσουν μία δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, κατά την έξοδό του από τις φυλακές του Κορυδαλλού ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε:

«Έχω περίπου ενάμιση χρόνο να μιλήσω. Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα, θα έρθουν κι αυτές οι στιγμές. Το μόνο που θα ήθελα επί του παρόντος να πω είναι ότι ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί, όπως και δεν παρασύρθηκε για όλες αυτές τις κατηγορίες που αντιμετώπισα, όπως ίσως να παρασύρθηκε ένα πολύ μεγάλος μέρος της κοινωνίας.

Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Νομίζω τώρα δικαιούμαι να αρχίσω να μιλάω κι εγώ. Και πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας, στο Εφετείο, θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, από την πλευρά το δήλωσε πως «όταν μιλάει η δικαιοσύνη, εμείς πρέπει να σιωπούμε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1