Σπύρος Μαρτίκας: «Με τη Βρισηίδα μας στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας»
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπυρός Μαρτίκας που γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια του Survivor 5 όπου συμμετείχαν, ήταν σήμερα Τετάρτη (13/7) καλεσμένοι στην εκπομπή «Love It».

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor που παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη, μίλησαν για τη σχέση τους, το παράπονο τους από τους τηλεθεατές αλλά και την παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το ζήσαμε, ήταν αναμενόμενο. Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα δείχνω, τα κρατάω για εμάς», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφερόμενη στη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε το παράπονό του από τους θαυμαστές τους, λέγοντας:

«Με την Βρισηίδα μας στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας. Και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν. Εμείς στην αρχή το κρατούσαμε κρυφό, κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσαμε να το κρύβουμε και έγινε το μπαμ. Ο κόσμος για αυτό το αμφισβητούσε γιατί το είδε ξαφνικά ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς».

Μάλιστα στο πλαίσιο της συνέντευξής της η Βρισηίδα Ανδριώτου, θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τον Σπύρο Μαρτίκα λέγοντας:

«Ζηλεύω αλλά ο Σπύρος δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τον ζηλεύω και ευχαριστώ τον θεό που μου τον έστειλε. Είναι απίστευτο, τον ρωτάω συνέχεια αν είναι αληθινός. Έχω τον κωδικό στο κινητό του, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ. Ξέρω ότι ο Σπύρος θα απαντήσει σωστά σε όλες τις κοπέλες».

Τέλος, οι δυο τους αναφέρθηκαν στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους, αφού μίλησαν και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βγήκαν και όλοι μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;