Λεωνίδας Κουτσόπουλος:
Ευτυχώς που υπάρχει και ο θείος Λεωνίδας και γλιτώνουν κάποιοι από τα red flags του dating και άλλοι από τις στομαχικές κακοτοπιές!

Το MasterChef λείπει πολύ από την ελληνική τηλεόραση. Ευτυχώς οι αγαπημένοι κριτές είναι αρκετά ενεργοί στα social media, θυμίζοντάς μας παλιές και αγαπημένες στιγμές του ριάλιτι μαγειρικής.

Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο αγαπημένος σεφ, όπως είναι λογικό, καθημερινά δέχεται εκατοντάδες μηνύματα για μαγειρικές συμβουλές και “ερωτικές“, αφού ο έρωτας ως γνωστόν περνάει πρώτα από το στομάχι.

Σε ένα screenshot συνομιλίας του με έναν ερωτευμένο χρήστη του διαδικτύου, φαίνεται να δέχτηκε μια ρομαντικής φύσης μαγειρική ερώτηση. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα “Βασανίζομαι” στο Facebook. Ο χρήστης φαίνεται πως περίμενε μια κοπέλα στο σπίτι του και είχε την πρόθεση να της μαγειρέψει. Όλα καλά μέχρι εδώ και μέχρι να ομολογήσει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τι ακριβώς σκεφτόταν να της μαγειρέψει. Φασολάδα αλλά με μία γκουρμέ παραλλαγή στην οποία πιθανότατα δεν είχε καταλήξει ακόμα.

«Σεφ, γίνονται όλα τα φαγητά γκουρμέ; Πχ και η φασολάδα; Γιατί σκέφτομαι να κάνω έκπληξη στο πρόσωπο! Ή με τέτοια έκπληξη θα με στείλει;», έστειλε στον γνωστό σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το γνωστό χιούμορ που τον διακατέχει του απάντησε: «Με φασολάδα θα κάνεις την έκπληξη; Μ@λ@κα τι ακούω… Πες της να μην έρθει… Ότι δεν φταίει αυτή και ότι της αξίζει κάτι καλύτερο…».

Ευτυχώς που υπάρχει και ο θείος Λεωνίδας και γλιτώνουν κάποιοι από τα red flags του dating και άλλοι από τις στομαχικές κακοτοπιές!

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;