ΕΚΠΑ: Νέο e-learning με τίτλο «Εργαλεία και Εφαρμογές Τηλεργασίας και Τηλεσυνεργασίας»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο σεμινάριο του ΕΚΠΑ.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται, προκειμένου να κατανοήσουν την έννοια της τηλεργασίας/τηλεσυνεργασίας και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του υπολογιστικού νέφους (cloud computing), της εξ αποστάσεως επικοινωνίας – συνεργασίας και της απομακρυσμένης εργασίας/πρόσβασης. Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των κατάλληλων επαγγελματικών δεξιοτήτων για τη μελλοντική απασχόληση και απορρόφηση των εκπαιδευόμενων σε διάφορους τομείς.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι συμμετέχοντες/ουσες, αρχικά, θα εξοικειωθούν με το υπολογιστικό νέφος (cloud computing) και το περιβάλλον των Google Drive, Dropbox και OneDrive. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί η έννοια της εξ αποστάσεως επικοινωνίας/συνεργασίας και θα επιχειρηθεί η βήμα προς βήμα χρήση μίας σειράς εργαλείων της εξ αποστάσεως συνεργασίας, όπως το Skype, το Microsoft Teams, το Zoom και το Google Meet. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας, όπως το Teamviewer και το Anydesk και θα εξοικειωθούν με τη χρήση τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους μικρομεσαίων επιχειρήσεων ή/και ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι καλούνται να εργαστούν εξ αποστάσεως ή να συνεργαστούν με άτομα που βρίσκονται σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή από αυτούς. Επίσης, το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημόσιους υπαλλήλους, το καθήκον των οποίων είναι η χρήση εργαλείων απομακρυσμένης διαχείρισης ή συνεργασίας. Τέλος, το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές, τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, καθώς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θέλουν να προσαρμοστούν σ’ ένα νέο ψηφιακά μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
14/10/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
24/10/2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
2 Μήνες (50 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 238 €
Αριθμός δόσεων: 2
Ποσό δόσης: 119 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 221 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
14'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;