Άρης Σοϊλέδης: «Η Μαρία είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση»
Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε το πολυσυζητημένο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor 5.

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέκσου «Love it», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 5 αλλά και την πολυσυζητημένη αντίδραση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά.

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα;

Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης σχολιάζοντας το βλέμμα της συντρόφου που συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα λεγόμενα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία δήλωσε ότι μετά τον τελικό κάλεσε το ζευγάρι να βγουν αλλά δεν ακολούθησαν. Ο Άρης Σοϊλέδης εξήγησε στο πλατό του «Love It» πως ήταν πολύ κουρασμένοι εκείνο το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
8 - 7
ΦΕΝ
26 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
7'
75 - 66
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;