Νάομι Κάμπελ: Αναγορεύτηκε επίτιμη διδάκτωρ από το UCA
Η Νάομι Κάμπελ αναγορεύτηκε ως επίτιμη διδάκτωρ από το UCA με αφορμή τον αντίκτυπό της στην παγκόσμια μόδα.

Η Νάομι Κάμπελ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα που έχουν περάσει από τη βιομηχανία της μόδας. Το διάσημο supermodel έχει αφήσει το «στίγμα» της στον χώρο της μόδας, κάτι που επισφραγίστηκε πλέον και από την από την απόφαση του UCA (University for the Creative Arts) να την αναγορεύσει ως επίτιμη διδάκτωρ με αφορμή τον αντίκτυπο της στην παγκόσμια μόδα.

Η ίδια μιλώντας στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του UCA που παρευρίσκονταν στην τελετή αναγόρευσής της αποφάσισε να δώσει μία συμβουλή.

«Πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, γιατί εσείς πραγματικά ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Φυσικά, χρειάζεστε την επιβεβαίωση των άλλων, αλλά βαθιά μέσα σας μόνο εσείς γνωρίζετε την επιθυμία σας», είπε η ίδια χαρακτηριστικά συμβουλεύοντας τα νέα παιδιά που την άκουγαν στο ακροατήριο.

Η καριέρα της Ναόμι Κάμπελ που στην μακρόχρονη καριέρα της έχει εργαστεί ως μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα -και πλέον επιδραστικότερα- μοντέλα της δεκαετίας του 80 και του 90, ενώ ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της, που χαρακτηρίστηκαν ως supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή τύπο.

Το supermodel κατάφερε μεταξύ άλλων να γίνει η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue «ανοίγοντας» τον δρόμο για πολλά έγχρωμα μοντέλα μεταγενέστερα.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;