Survivor: Το πλάνο της χρονιάς στην Μαρία Αντωνά - Τι απαντά η ίδια
Η Μαρία Αντωνά δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της στο φινάλε του τελικού του Survivor, μετά την ήττα του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη. Τι είπε η πανελίστρια;

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor  Ο Άρης Σοϊλέδης έφτασε στην “πηγή”, αλλά δεν κατάφερε να “πιεί νερό”, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Με την ανακοίνωση του νικητή από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη δυσαρέσκειά της. Ο τηλεοπτικός φάκος την απαθανάτισε με ένα παγωμένο βλέμμα που αντικατόπτριζε την πλήρη απογοήτευσή της.

Δες εδώ ποια ονόματα έχουν πέσει ήδη στο “τραπέζι” για το Survivor all star!

Αυτή η εικόνα έγινε “viral” και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες στο Twitter. Κυρίως εξέλαβε αρνητικά σχόλια!

Σήμερα η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί, μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο» δήλωσε αρχικά για τον σύντροφό της.

Όσον αφορά την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!

Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».

https://www.youtube.com/watch?v=6mbTgpB4CCA

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
53'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
53'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΗΜ
44 - 30
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;