Πέτρος Φιλιππίδης: Βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Ψυχικό
Πέτρος Φιλιππίδης: Η τιμή εκκίνησης για τον πλειστηριασμό του σπιτιού - Πού θα δοθούν τα χρήματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» και του Τάσου Τεργιάκη η μεζονέτα του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, θα βγει σε πλειστηριασμό στις 27 Ιουλίου, ενώ ως τιμή εκκίνησης της μεζονέτας έχουν οριστεί τα 900.000 ευρώ.

«Είναι δύο σπίτια που είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο οικόπεδο. Πλειστηριάζεται αυτό στο οποίο έμεναν αρκετό χρονικό διάστημα η οικογένεια Φιλιππίδη. Σε 20 μέρες ο πλειστηριασμός του ακινήτου. Έχει αναβληθεί άλλες 2-3 φορές, τώρα όμως θα βγει στην υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει ποτέ.

Θα ξεκινήσει από τις 900.000 ευρώ κι ενώ η προηγούμενη τιμή ήταν γύρω στα 650 χιλιάρικα. Έχει βρεθεί αγοραστής. Εννοείται ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε δάνεια που δεν έχουν εξυπηρετηθεί από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Τα χρήματα όλα θα κατευθυνθούν εκεί. Άρα μένει να δούμε αν σε 20 μέρες το διπλανό σπίτι από αυτό που μένει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κυρία Ελπίδα Νίνου θα πλειστηριαστεί και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;