Survivor 5: Ποιο είναι το φαβορί για τη νίκη στον αποψινό μεγάλο τελικό
Survivor 5: Στάθης Σχίζας ή Άρης Σοϊλέδης; Το Twitter αποφάσισε, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης!

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αναδεικνύεται νικητής του Survivor 5. Η αγωνία του κοινού είναι πολύ μεγάλη και η αλήθεια είναι πως μία νέα πληροφορία ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα.

Η Ασημίνα και η Μαίη, αποχώρησαν μία ανάσα πριν την κορυφή, ενώ ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης, ήταν αυτοί που πήραν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Τόσο ο Στάθης όσο και ο Άρης, ήταν δύο παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Άλλωστε ήταν δύο από τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης..

Μπορεί οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας να ανέφεραν πως ο νικητής θα είναι ο Άρης, ωστόσο τα δεδομένα ανατράπηκαν και όλα δείχνουν, πως το προβάδισμα τώρα έχει ο Στάθης Σχίζας.

Φυσικά, όλα μπορούν να ανατραπούν έως την τελευταία στιγμή.

Survivor 5: Ποιον επιθυμεί για νικητή το Twitter

Οι χρήστες του Twitterψήφισαν“, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη νίκη του Στάθη Σχίζα, τονίζοντας ότι θα δεν θα πρέπει να κερδίσει το “κακό” και η “κατινιά”, αναφερόμενοι στον χαρακτήρα του Άρη Σοϊλέδη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1