Netflix: Οι επτά σειρές που βρίσκονται στις τάσεις αυτή τη στιγμή
Οι επτά σειρές που βρίσκονται στην «κορυφή» του ελληνικού Netflix

Σήμερα είναι η ημέρα που έκανε «ποδαρικό» ο Ιούλιος, ενώ παράλληλα ακόμη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Και μπορεί ο καιρός πλέον να ενδείκνυται για μακροβούτια και άραγμα στην παραλία, αλλά ίσως δεν έχεις και πολλή όρεξη να βγεις από το σπίτι σου ή ίσως θέλεις γυρνώντας από την παραλία να δεις μια σειρούλα και να να χαλαρώσεις ακόμη παραπάνω.

Το Netflix, λοιπόν, είναι εκεί για να σού προσφέρει διάφορες επιλογές, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τους πάντες. Και επειδή το καλοκαίρι πάντα έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο παρακάτω σού δίνουμε τις σειρές που βλέπει το ελληνικό κοινό αυτό το διάστημα, για να ξεκινήσεις μία από αυτές. Άλλωστε είμαστε σίγουροι πως θα βρεις κάποια που όχι μόνο θα σού αρέσει, αλλά θα σε ενθουσιάσει και θα την δεις μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

7. Queen

Υπόθεση: Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ένας καταξιωμένος ράφτης από το Παρίσι και drag queen επιστρέφει στη γενέτειρά του στην Πολωνία για να συμφιλιωθεί με την κόρη του.

6. Ιδιωτικότητα

Υπόθεση: Η καριέρα μιας ανερχόμενης πολιτικού απειλείται, όταν διαρρέει ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που γυρίστηκε στα κρυφά.

5. Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα

Υπόθεση: Κλέφτες επιτίθενται στο νομισματοκοπείο της ενοποιημένης Κορέας. Με εγκλωβισμένους ομήρους, η αστυνομία πρέπει να τους σταματήσει, μαζί και τον μυστηριώδη εγκέφαλο.

4. Peaky Blinders

Υπόθεση: Η διαβόητη συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919 με αρχηγό τον εξίσου διαβόητο Τόμι Σέλμπι επέστρεψε στην πλατφόρμα για την 6η και τελευταία σεζόν της σειράς.

3. Άνθρωπος εναντίον Μέλισσας

Υπόθεση:  Ο αδέξιος μπαμπάς Τρέβορ προσπαθεί να επιβληθεί σε μια πανούργα μέλισσα ενώ προσέχει μια λουσάτη έπαυλη, αλλά τελικά προκαλεί περισσότερο χάος σε αυτή τη νέα κωμική σειρά του Netflix.

2. Stranger Things

Υπόθεση: Σήμερα Παρασκευή (1/7) έκανε πρεμιέρα στο Netflix ο 2ος τόμος της τέταρτης σεζόν του θρυλικού «Stranger Things». Μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους.

1. The Umbrella Academy

Υπόθεση: Στην τρίτη σεζόν οι «Ομπρέλες» θα αντιμετωπίσουν τα «Σπουργίτια», ενώ η επιστροφή του Pogo και μια ακόμη νέα συντέλεια του κόσμου έρχεται να προστεθεί στην τρίτη και γεμάτη εκπλήξεις σεζόν της σειράς του Netflix.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;