Γιάννης Μπέζος: «Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ»
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στις κάμερες γνωστών ψυχαγωγικών εκπομπών, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες».

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στις κάμερες γνωστών ψυχαγωγικών εκπομπών, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβάνεται το κοινό τα μηνύματα πίσω από αυτή.

«Η παράστασή μας είναι στημένη πάνω σε μία γενικότερη εξωστρέφει. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς όμως να θυμίζει παιδική χαρά, με την έννοια του χαβαλέ. Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ», ανέφερε αρχικά και σχετικά με το αν έχει άγχος, απάντησε: «Δεν έχω άγχος ποτέ και για τίποτα, γιατί είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος».

Στη συνέχεια, σχετικά με το πώς βλεπει την παράσταση ένας θεατής, είπε: «Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν. Το αν είναι κάποιος χοντρός κλπ στη σάτιρα, είναι τα εύκολα αστεία. Είναι της παρέας, αυτό που λέμε σχολικά αστεία. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα. Δεν μας ενδιαφέρει να σατιρίσουμε αδυναμίες ανθρώπινες, είναι πολιτικό θέατρο. Τους ψευτολαϊκούς τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια».

Έπειτα ο Γιάννης Μπέζος πρόσθεσε:

«Στην Ελλάδα θα περάσουν πιο πολλά χρόνια από το κανονικό βέβαια. Απλώς τους καταλαβαίνουμε. Το καλό με την Ελλάδα είναι ότι όταν καταλάβει τον ψεύτη, τον καταλαβαίνει μια και καλή. Είναι αυτός που λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Αυτός που θέλει να κολακέψει τις προθέσεις των άλλων».

Τέλος, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να πει: «Με την ΕΡΤ δεν έχω κάνει καμία κουβέντα».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
65'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
65'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
5'
51 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;