Ariana Grande: Εμμονικός θαυμαστής εισέβαλε στο σπίτι της για τα γενέθλιά της
Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της Ariana Grande πριν από λίγες ημέρες.

Στις 26 Ιουνίου ήταν τα 29α γενέθλια της αγαπημένης τραγουδίστριας, Ariana Grande. Ωστόσο δεν κύλησαν όλα ομαλά για την ίδια, αφού ένας άνδρας που στο παρελθόν είχε ήδη συλληφθεί γιατί παρακολουθούσε εμμονικά την τραγουδίστρια, συννελήφθη για ακόμη μία φορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το TMZ, ο Aharon Brown εισέβαλε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Montecito την ημέρα των γενεθλίων, όσο η ίδια απουσίαζε από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά ο συναγερμός του σπιτιού χτύπησε αμέσως και η αστυνομία κατέφθασε άμεσα, με αποτέλεσμα ο δράστης και εμμονικός θαυμαστής της Ariana Grande να συλληφθεί.

Ο Aharon Brown είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε μπει στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Los Angeles κρατώντας ένα μαχαίρι και φωνάζοντας στο προσωπικό ασφαλείας: «Θα σκοτώσω εσάς και αυτήν». Τότε είχε συλληφθεί και είχαν οριστεί περιοριστικά μέτρα, προκειμένου ο ίδιος να παραμείνει μακριά από την Ariana.

Μετά το περιστατικό στο Montecito όμως έχουν ασκηθεί εις βάρος του κατηγορίες για παρακολούθηση, διάρρηξη, φθορά σε ηλεκτρικά καλώδια, παραβίαση και παρεμπόδιση δικαστικής απόφασης με τον ίδιο να δηλώνει αθώος. Τέλος, σύμφωνα με το TMZ ο δράστης είναι υπό κράτηση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;