Νάνα Μούσχουρη: Θα εμφανιστεί στην ταινία «I Love Greece»
Προς μεγάλη μας χαρά και έκπληξη, μάθαμε ότι θα δούμε τη Νάνα Μούσχουρη στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην ταινία «I Love Greece».

Η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει, όχι μόνο επειδή είναι 88 ετών αλλά διότι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν την εμπνέουν πια καθόλου.

Όμως προς μεγάλη μας χαρά και έκπληξη, μάθαμε ότι θα τη δούμε στην μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην ταινία «I Love Greece».

Η ταινία «I Love Greece» της Nafsika Guerry-Karamaounas είναι μια κωμωδία για την ελληνικής καταγωγής Μαρίνα και τον Γάλλο σύζυγό της Jean που πηγαίνουν για διακοπές στην Ελλάδα όπου συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα.

Η Νάνα Μούσχουρη εμφανίζεται παίζοντας τον εαυτό της, ενώ εμφανίζονται η Μαρία Αποστολακέα, ο Στέλιος Μάινας, ο Πανάγος Ιωακείμ, η Σοφία Σεϊρλή, ο Άλκης Παναγιωτίδης. Το «I Love Greece» θα βγει στις γαλλικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου. Η Μούσχουρη έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες ως τραγουδίστρια, ανάμεσα στις οποίες ήταν οι ελληνικές «Η Λίζα το ’σκασε», «Σταχτοπούτα», «Οδός ονείρων».

Στην εκπομπή «C à vous» η Νάνα Μούσχουρη εμφανίστηκε μαζί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Vincent Dedienne.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;