Γιώργος Ταλάντσεβ: «Θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα»
Ο Γιώργος Ταλάντσεβ μίλησε για το Survivor 5 και την παίκτρια που θέλει εκείνος να αναδειχθεί νικήτρια.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5 και σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Μουτσινά και μαζί να συζητήσουν περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε στο Survivor 5, αλλά και στην παίκτρια που ο ίδιος θα ήθελε να δει νικήτρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ είπε χαρακτηριστικά πως:

«Το Survivor είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα. Μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο».

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας για το «μετά» το Survivor δήλωσε:

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου. Θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δική του νικήτρια λέγοντας:

«Είχα πει ότι θέλω να κερδίσει το έπαθλο η Μαίη γιατί θεωρώ είναι ένα λαϊκό κορίτσι και θα ήθελα να δω μια γυναίκα να σηκώνει το έπαθλο. Δεύτερον, επειδή έχω συζητήσει πολύ με την Μαίη και ξέρω ότι έχει τραβήξει πολύ κουπί στη ζωή της, θεωρώ ότι έχει παλέψει, έχει δώσει τα πάντα. Δεν κέρδισε την πρώτη φορά και συνέχισε, δεν κέρδισε την δεύτερη φορά και ξαναπήγε… Μου αρέσει το πείσμα της και το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;