Γιώργος Ψυχογιός: «Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος»
Ο Γιώργος Ψυχογιός σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Η γνωστός ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός μίλησε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποίηση που βίωσε στο ξεκίνημά του ως ηθοποιός, το όνειρο τη μητέρας του να γίνει υδραυλικός, και την αμοιβή των 67 ευρώ που είχε πάρει για δέκα παραστάσεις.

Όσον αφορά την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική είπε:

«Από το δημοτικό έλεγα ποιήματα, έκανα μιμήσεις, αλλά περισσότερο είναι η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει θέατρο».

«Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου και έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω ένας κάλος υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1198», είπε στη συνέχεια ο ίδιος και πρόσθεσε:

«Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος. Έχω πάρει για όλες τις πρόβες και δέκα παραστάσεις 67 ευρώ».

Ακόμη ο Γιώργος Ψυχογιός μίλησε ανοιχτά και για την κακοποίηση στον χώρο του θεάματος, καθώς και για όσα έχει βιώσει ο ίδιος.

«Η κακοποίηση δυστυχώς υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό. Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης και βωμολοχίες και πράξεις βίαιες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε προσθέτοντας:

«Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το “τρως”. Είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Έχουν κλάψει στην αγκαλιά μου πολλές κυρίες στα παρασκήνια».

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιασμού και είναι πολύ καλή φίλη. Λένε, “μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα”. Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;», συνέχισε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;