Ένορκος για Amber Heard: «Τα κροκοδείλια δάκρυά της δεν μας έπεισαν»
Τους λόγους που δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα της Amber Heard κατά τη δίκη της εναντίον του Johnny Depp, αποκάλυψε ένας ένορκος.

Τους λόγους που δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα της Amber Heard κατά τη δίκη της εναντίον του Johnny Depp, αποκάλυψε ένας από τους ενόρκους.

Μάλιστα, όπως είπε, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι ένορκοι δεν βρήκαν την κατάθεσή της αξιόπιστη και χαρακτήρισαν τα συναισθηματικά της ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της ως «κροκοδείλια δάκρυα».

Ο ένορκος, ένας από τους πέντε άνδρες της επταμελούς επιτροπής, μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Ameica», είπε πως η ιστορία της Amber Heard δεν έπεισε. «Το κλάμα, οι εκφράσεις του προσώπου που είχε, το βλέμμα προς τους ενόρκους. Όλοι μας νιώθαμε πολύ άβολα» δήλωσε ο ένορκος, μιλώντας ανώνυμα. «Απαντούσε σε μια ερώτηση και έκλαιγε και δύο δευτερόλεπτα αργότερα έπαιρνε μια παγωμένη έκφραση κάποιοι από εμάς χρησιμοποίησαν την έκφραση “κροκοδείλια δάκρυα”».

Ο ένορκος είπε πως ο Johnny Depp, από την άλλη πλευρά, παρέμεινε ψύχραιμος καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του, γεγονός που προσέδωσε αξιοπιστία στους ισχυρισμούς του. «Πολλοί από τους ενόρκους θεώρησαν ότι αυτά που έλεγε, στο τέλος της ημέρας, ήταν πιο πειστικά… απλά φαινόταν λίγο πιο αληθινός όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο απαντούσε στις ερωτήσεις. Η συναισθηματική του κατάσταση ήταν πολύ σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια» ανέφερε συμπληρώνοντας: «Η πλειοψηφία των ενόρκων θεώρησε ότι η Amber Heard ήταν περισσότερο επιθετική».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι μια κρίσιμη στιγμή ήταν όταν ο δικηγόρος του Johnny Depp αποκάλυψε πως η Heard δεν είχε δωρίσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια του διαζυγίου της, παρά το γεγονός ότι διαβεβαίωνε δημόσια πως τα χρήματα θα δίνονταν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. «Πηγαίνει σε ένα talk show στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το βίντεο τη δείχνει να κάθεται εκεί και να λέει στον παρουσιαστή ότι έδωσε όλα αυτά τα χρήματα. Και οι όροι που χρησιμοποίησε σε όλο αυτό το βίντεο, ήταν «τα χάρισα», «τα δώρισα», «πάνε». Αλλά το γεγονός είναι πως δεν τα έδωσε» ανέφερε ο ένορκος χαρακτηρίζοντας την αποκάλυψη «φιάσκο» για την Amber Heard.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;