Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός με την ψευδή είδηση ότι πέθανε
Στις 23 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Με μηνύσεις θα απαντήσει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, προς όσους διακίνησαν τη μακάβρια είδηση ότι είναι νεκρός, όπως άφησε να εννοηθεί η δικηγόρος του.

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, οι ψευδείς ειδήσεις ότι είναι «νεκρός» αναπαράγονται από μερίδα ηλεκτρονικών μέσων στο διαδίκτυο.

«Είναι ανατριχιαστικό» λέει η δικηγόρος του

Για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κυριακή Πακιρτζίδου.

Τίτλοι στον ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με τον δήθεν θάνατο του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός», είπε εμφανώς ενοχλημένη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός είναι αθώος, το δικαστήριο του θα ολοκληρωθεί τόνισε και προανήγγειλε την πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά. «Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω covid, θα συνεχιστεί στις 23 Ιουνίου 2022.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι, οι ιστοσελίδες που φέρεται να δημοσιεύουν την ψευδή είδηση, ουσιαστικά διαστρεβλώνουν τις πληροφορείς που αφορούν την υγεία του κατηγορούμενου για βιασμό ηθοποιού, επιλέγοντας παραπλανητικούς τίτλους και εκφράσεις, δοσμένους, ωστόσο, σε εισαγωγικά, όπως «νεκρός», προφανώς για να… συλλέξουν τα clicks των αναγνωστών στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω παραπλανητική και κακογραμμένη «είδηση» που εντοπίζεται σε ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού τύπου:

«“ΝΕΚΡΟΣ” ο Πέτρος Φιλιππίδης! Η ιστορία πίσω από την βαριά ασθένεια!  Από την στιγμή που ο δικηγόρος του επικαλέστηκε όχι μόνο την προσωπική μαρτυρία αλλά και κείνη της γυναίκας του Πέτρου Φιλιππίδη της Ελπίδας Νίνου δηλαδή, ποιος α μπορούσε να το αμφισβητήσει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τόσο άρρωστος που δεν αναγνωρίζετε; Φυσικά κανείς δεν μπορεί ν’α ντικρύσει τέτοια πληροφορία και ούτε λόγος του πέφτει, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει κανείς την δυνατότηατ να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη από κοντά.»

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1