Πάνος Καλίδης: «Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να πάθω κατάθλιψη»
Ο Πάνος Καλίδης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Καλίδης, μίλησε σήμερα Παρασκευή (10/6) στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για όλους και για όλα.

«Υπάρχουν τραγούδια που έχω αφιερώσει στη γυναίκα μου και άλλα στον πατέρα μου, που τον “έχασα” στα 27 μου, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα», απάντησε ο Πάνος Καλίδης σχετικά με το αν σκέφτεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ερμηνεύει τα τραγούδια του και συνέχισε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του και το πώς τη διαχειρίστηκε ως εξής:

«Ο χαμός ενός δικού σου ανθρώπου σε κλονίζει, σε μηδενίζει, σε κάνει να βάζεις μια τελεία στην πορεία της ζωής σου και να ξεκινάς μετά κάτι άλλο. Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να πάθω κατάθλιψη. Ήμουν όλη τη μέρα με αρνητικές σκέψεις και το βράδυ έπρεπε να διασκεδάσω τον κόσμο. Όλο αυτό με έκανε να μη μπορώ να φάω και να κοιμηθώ. Επισκέφτηκα ειδικό και πήρα θεραπεία».

Επιπλέον, ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν ακόμη μαθητής λέγοντας:

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να γίνω τραγουδιστής. Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου έμεινα 2 φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε οικοδομή, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης. Αλλά ο πατέρας μου τραγουδούσε και εγώ το είχα μέσα μου. Σιγά σιγά ασχολήθηκα με τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Έγινε μόνο του».

Ακόμη αναφέρθηκε και σε ορισμένα ακραία περιστατικά που του έχουν συμβεί πάνω στην πίστα.

«Πολλές φορές μαζί με τα λουλούδια φεύγουν και πιρούνια ή παγάκια. Μου έχουν χτυπήσει λουλούδια στο μικρόφωνο και μου έχει χτυπήσει το μικρόφωνο στο δόντι, και μου το έχει σπάσει. Το πιο γελοίο ήταν όταν ένας ζαλισμένος πελάτης χόρευε και μετά πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε. Άλλος το είχε πάρει και είχε φύγει», περιέγραψε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά.

«Το “Πας να με τρελάνεις” και το “Αχ μοναξιά μου” το απέρριψαν άλλοι τραγουδιστές και τα είπα εγώ», αποκάλυψε ακόμη ο Πάνος Καλίδης.

Απαντώντας στο αν έχει κάνει βλεφαροπλαστική, ο Πάνος Καλλίδης είπε:

«Είμαι κατά των επεμβάσεων όμως υπάρχει μια μέθοδος που πηγαίνεις στο δερματολόγο και κάνεις με laser μικρά τσιμπήματα στο βλέφαρο. Όταν επουλώνονται οι πληγές, το βλέφαρο αναγεννάται και το νέο δέρμα είναι πιο σφριγηλό».

Τέλος, μίλησε για τα επόμενα δισκογραφικά του σχέδια με τον ίδιο να λέει «Θα κυκλοφορήσουμε ένα χορευτικό κομμάτι με τη Heaven».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;