Μαρί Κωνσταντάτου: «Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι»
Η Μαρί Κωνσταντάτου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Σήμερα Πέμπτη (9/6) η Μαρί Κωνσταντάτου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε αρχικά για τη συγγραφή του επιτυχημένου παιδικού της παραμυθιού «Μάικ ο Φασολάκης» που έχει καταφέρει να «μεγαλώσει» σχεδόν δύο γενιές παιδιών, αλλά και το παιδικό μιούζικαλ θα ανέβει στο θέατρο «ΗΒΗ» με τίτλο «Το Πάρτι».

«Είμαι η μαμά του “Μάικ Φασολάκη”, έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του. Π μπαμπάς μου είναι ο Φασολάκης», αναφέρει η ίδια για το διάσημο παραμύθι και στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή του πατέρα της.

«Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και “έφυγε” ξαφνικά. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε», είπε αρχικά για τον θάνατο του πατέρα της και συνέχισε λέγοντας πως μέσα στο τροχαίο ήταν και η μητέρα της.


«Ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει», πρόσθεσε η ίδια.

Έπειτα, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές δουλειές που έκανε στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έκανε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές από πολύ μικρή. Αναφορικά με την εκπομπή «Με Αγάπη» που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 για 11 χρόνια, η ίδια δήλωσε πως ήταν όνειρο ζωής και πως έλαβε βραβείο στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Ο σύζυγός μου όταν άκουσε ότι θέλω να κάνω την εκπομπή, με στήριξε και είπε “προχώρα”».

Όσον αφορά την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού, η Μαρί Κωνσταντάτου είπε χαρακτηριστικά πως είναι καλά λέγοντας:

«Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια».

Μάλιστα, μιλώντας εντελώς ανοιχτά στο πλαίσιο της συζήτησής της με τον Κώστα Τσούρο η ίδια είπε:

«Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Γιάννη και δηλώνει πως μαζί του θέλει να γεράσει, να τον χαρεί και μαζί με αυτόν και τα αδέσποτά τους και τη φύση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;