Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6 – 13 Ιουνίου: Λυτρωτική περίοδος αναδόμησης
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6 – 13 Ιουνίου

Λυτρωτική περίοδος αναδόμησης

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, είναι αυτή όπου ολοκληρώνεται η ευνοϊκή σύνδεση μεταξύ του Ερμή στον Ταύρο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχέσης αυτής, είναι δύο:

– Το πρώτη αφορά την παρατεταμένη ισχύ της όψης, με ένα μικρό διάλειμμα, αρχής γενομένης από την 25η Απριλίου. Κάποια στιγμή ο Ερμής πέρασε στους Διδύμους, επέστρεψε όμως σε ανάδρομη κίνηση και άγγιξε ξανά το ίδιο σημείο. Για τρίτη και τελευταία φορά, θα είναι τώρα στην ίδια περιοχή, σε ορθή πορεία, μέχρι την 14η Ιουνίου.

– Το δεύτερο χαρακτηριστικό, αφορά την περιοχή όπου κινείται ο Ερμής, σχηματίζοντας αυτή την όψη διαρκείας. Είναι η περιοχή των Πλειάδων.

Στον αστερισμό των Πλειάδων η αίσθηση της θλίψη είναι έντονη. Όταν οι πλανήτες είναι στο τέλος του Ταύρου, βιώνουμε μία περίοδο αναστάτωσης, θολής αντίληψης και αναποφασιστικότητας. Παράλληλα, η θλίψη μπορεί να μας οδηγήσει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια.

Καθώς κυβερνώνται από την Αφροδίτη, εκείνο που πρέπει να προσέχουμε, είναι να αποφύγουμε την αγωνία για ό,τι ή όποιον αγαπάμε, να κάνουμε μία προσεκτική προσέγγιση των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν και να απομακρύνουμε αγωνίες και ανασφάλειες, που έχουν σχέση με το χθες, ενώ τις μεταθέτουμε σε καταστάσεις του σήμερα. Πολλές ιδέες θα αλλάξουν σύντομα και πολλές αρνητικές, θλιβερές σκέψεις, θα ανατραπούν το επόμενο διάστημα…

Εξ άλλου, οι Πλειάδες είναι νεφελώδες σημείο του ουρανού και η απροσδιόριστη εικόνα τους, συμβολίζει ασάφεια και πλάνη…

Οι σκέψεις, οι μνήμες, οι επιλογές, δεν είναι ευχάριστες αυτή την εποχή, λοιπόν.

Καθώς ο Ερμής «διατηρεί» ακόμη τις αναμνήσεις προηγούμενων αποφάσεων και συναισθημάτων, ακόμη και αυτών που φώτισαν ή υπογράμμισαν οι εκλείψεις του Μάη, είναι δύσκολο να απεμπλακούμε από την σύνδεση, πριν τα μέσα του Ιουνίου.

Το θετικό είναι, πως στην πορεία προς εκτόνωση του Ερμή, έχουμε συμπαραστάτη τον Πλούτωνα. Μία όψη με διάρκεια μεν, αλλά ικανή να αποδώσει περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

Ο Πλούτωνας φέρνει τις βαθιές και ριζικές αλλαγές, ανοδικά ή καθοδικά. Καθώς ευνοεί τον Ερμή και το περιβάλλον των Πλειάδων, ό,τι έχει χαράξει με πόνο την σκέψη και την ψυχή μας, μπορεί να μετουσιωθεί σε κάτι ανώτερο και λυτρωτικό.

Μέσω της εμπειρίας, της γνώσης, της τριβής, της καύσης και του πόνου που ακολουθεί όλα αυτά, συνειδητοποιούμε τη δύναμη που διαθέτουμε και τον τρόπο να χειριστούμε ό,τι μας πόνεσε.

Δώρα αυτής της εποχής θα είναι:

– Έντονο ένστικτο που βοηθά να αφουγκραζόμαστε τα σημεία των καιρών και τους οιωνούς.

– Πηγή δύναμης, εκεί όπου όλα φαίνονται μάταια, οδυνηρά, «τελειωμένα».

– Πνευματικός πλούτος αναδύεται και η εμπειρία μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.

– Διαθέτουμε πειθώ, επιρροή, διείσδυση σε σημαντικές υποθέσεις.

– Οργανώνουμε καλύτερα τα επόμενα βήματα, έχοντας αυτοπεποίθηση.

– Η γνώση είναι πλέον «κτήμα» μας, δεν έχουμε αμφιβολία για τις ικανότητές μας, τις δεξιότητές μας.

Αρνητικές πτυχές (σε μικρό βαθμό):

– Η αργοπορία σε αποφάσεις.

– Η προσκόλληση σε ιδέες παρωχημένες.

– Η επιδερμική προσέγγιση.

– Η υπερβολική αυτοάμυνα.

– Η έλλειψη βάθους στην κατανόηση των γεγονότων.

Σίγουρα, μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους οριστικά, η σκέψη θα γίνει περισσότερο ευέλικτη, ανοιχτή, και θα έχουμε εύρος προσλαμβανόμενων πληροφοριών. Από τα μέσα του μηνός, η εξωτερίκευση, θα είναι ένα ακόμη «εργαλείο» για μας.

Σύντομες συμβουλές για να εστιάσουμε τη σκέψη εποικοδομητικά ως την 14η Ιουνίου:

Κριός:

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις για να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες αν παραμείνετε στο κέντρο των εξελίξεων και είστε καινοτόμοι στη σκέψη. Θα είναι σημαντικό να έχετε την επιλογή μέσα από πολλές και διαφορετικές επαφές με όσους μπορούν να προωθήσουν σχέδια και να σας ενθαρρύνουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει κάτι που σας προσδίδει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αναθεωρήστε τις αξίες σας και στοχεύετε σε μακροχρόνια οφέλη, αναγνώριση και σημαντικές σταθερές επιλογές.

Ταύρος

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση. Πρακτικοί, γειωμένοι και αρκετά συνειδητοποιημένοι για τις ανάγκες σας, μπορεί να φανείτε υπερβολικά αισιόδοξοι κι αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Επιδιώξετε να αφήσετε κατά μέρος τις απαιτήσεις. Ή μην έχετε εμμονή μόνο με την ύλη. Η περίοδος αυτή σας διδάσκει να χαίρεστε απλές απολαύσεις και να εκπέμπετε ζεστασιά στο περιβάλλον σας.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, σε ένα ζώδιο πρακτικό και αργό, για τα δεδομένα σας. Ωστόσο, φέρνει δώρα για σας. Ήρθε η στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εσωτερική σας γαλήνη. Μία δυνατότητα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που θα πηγάζει από μέσα σας, δημιουργείται σταδιακά αυτή την εποχή. Επομένως, μπορείτε να είστε περισσότερο σίγουροι για την εσωτερική σας δύναμη. Ακόμη κι αν είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες δεν χάσατε ένα χαμόγελο. Τώρα αυτό το χαμόγελο σας επιστρέφεται πολλαπλάσια. Κι αυτό γιατί εκπέμπετε μία εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Αναδύεται η ωριμότητα του πνεύματος και θα ακολουθήσετε στο εξής, περισσότερο ουσιαστικές επιλογές.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;