Amber Heard: Η αλλαγή στο άρθρο της Washington Post μετά τη δικαίωση του Johnny Depp
Η Washington Post προχώρησε στην προσθήκη μίας εισαγωγής στο επίμαχο άρθρο που έγινε η αφορμή για τη δικαστική διαμάχη Depp- Heard.

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard έληξε με τον πρώτο να δικαιώνεται και τη δεύτερη να κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμηση και να καλείται να του καταβάλει αποζημίωση 10,35 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Αφορμή ήταν ένα άρθρο της Amber Heard στη Washington Post μέσα από το οποίο φωτογράφιζε τον Johnny Depp και τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Μετά λοιπόν την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της ηθοποιού, η Washington Post προχώρησε στην προσθήκη της ακόλουθης εισαγωγής στο εν λόγω άρθρο:

«Το 2019 ο Johnny Depp μήνυσε την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση εξαιτίας αυτού του δημοσιεύματος του 2018. Την 1η Ιουνίου 2022 μετά από δίκη στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, το δικαστήριο έκρινε την ηθοποιό υπεύθυνη για τρεις κατηγορίες για τις ακόλουθες δηλώσεις, που ο Depp ισχυρίστηκε ότι ήταν ψευδείς και τον συκοφαντούν. Οι δηλώσεις είναι: 1) Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας – και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει. 2) Στη συνέχεια, πριν από δύο χρόνια, έγινα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και ένιωσα την πλήρη οργή του πολιτισμού μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά. 3) Είχα τη σπάνια πλεονεκτική θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς τα ιδρύματα προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση.

To δικαστήριο έκρινε ότι ο Depp, μέσω του δικηγόρου του Άνταμ Γουόλντμαν, δυσφήμησε τη Heard σε μία από τις τρεις κατηγορίες στην αντεπίθεση της».

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;