Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αποκάλυψαν τους λόγους της αποχώρησής τους από το «Asia Express»
«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα», είπαν μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση για την αποχώρησή τους από το «Asian Express».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν από το «Asian Express» και μίλησαν σήμερα Παρασκευή (3/6) «Super Κατερίνα» εξηγώνυας τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Δεν είχαμε λόγο να κάτσουμε για τα χρήματα. Είναι ζευγάρια που πήγαν εκεί για αυτόν τον λόγο, γιατί όντως πληρώνουν καλά. Εμείς το κρίναμε αυστηρά, για τα ζητήματα υγιεινής και τα ζητήματα ηθικής. Οι άνθρωποι εκεί ήταν φτωχοί, αλλά φιλόξενοι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε προσθέτοντας:

 «Υπήρχαν σπίτια που είχαν μέσα 10 παιδιά. Να μπαίνεις λοιπόν, σε ένα σπίτι με 10 παιδάκια και να λες “δώστε μου το φαΐ σας να το φάω, γιατί είμαι πεινασμένος ταξιδιώτης που παίζω στο Asia Express”; Γι’ αυτό μίλησα πριν για ζητήματα ηθικής».

Στο τέλος των δηλώσεών του δήλωσε:

«Στεναχωρήθηκα λίγο με κάποια ζευγάρια, με πίκραναν. Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Μας το είπαν ευθέως, κατάμουτρα. Θα έλεγα και το όνομα, αλλά επειδή λείπουν, δεν είναι ώρα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;