Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώθηκε η συνεργασία έκπληξη που περίμεναν όλοι
Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η φετινή μουσική συνάντηση που περίμεναν οι φαν της Ελένης Φουρέιρα, δείχνει να μην πραγματοποιείται.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η φετινή μουσική συνάντηση που περίμεναν οι φαν της Ελένης Φουρέιρα, δείχνει να μην πραγματοποιείται.

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε έντονα ότι στα φετινά μουσικά βραβεία του Mad, η Ελένη Φουρέιρα και η Channel Terrero θα εμφανιζόντουσαν μαζί στη σκηνή σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Το πρωί της Τετάρτης (1/6), η εκπομπή “Super Κατερίνα” έφερε στο φως της δημοσιότητας ότι η συμφωνία αυτή έχει ναυαγήσει και το συγκεκριμένο ντουέτο δεν πρόκειται να συμβεί.

Την συγκεκριμένη είδηση ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος δήλωσε ακόμα και ο ίδιος απογοητευμένος, μιας και θα ήθελε πολύ να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη εμφάνιση στη σκηνή των Mad Video Music Awards.

Ωστόσο, αν και η συγκεκριμένη είδηση έχει επιβεβαιωθεί, κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται να αλλάξει κάτι και να τις δούμε να τραγουδούν μαζί στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;