Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάνα: «Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ»
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του».

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» το μεσημέρι της Πέμπτης (2/6) ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor 5.

Ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την επικοινωνία που είχε με την σύντροφο του Άρη, Μαρία Αντωνά και την έπαρση που έχει ο παίκτης των Μπλε ενώ αποκάλυψε κι ακόμη ένα περιστατικό με τον ίδιο και τη Σοφιάνα Αβραμάκη στο οποίο τους «προστάτευσε».

Όπως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε:

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια” και τον προστάτευσα τον Άρη».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;