Survivor 5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Συνεχίζεται η κόντρα Σοϊλέδη και Μαρτίκα
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5. Οι δύο ομάδες ρίχθηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν τη νίκη και στο τέλος του επεισοδίου μάθαμε τους δύο παίκτες που θα δώσουν τη μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Την ίδια στιγμή η κόντρα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στον Σπύρο Μαρτίκα δεν λέει να ηρεμήσει. Ενώ, ολοένα και φουντώνει. Η κατάσταση φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Σπύρος έριξε ευθέως τα βέλη του στον ποδοσφαιριστή ότι δεν τον σέβεται και ότι ξαφνικά έχει αναπτύξει φιλίες με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Βρισηίδα Ανδριώτου γιατί έχει σχέδιο κι απώτερο σκοπό στο Survivor.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Άρης στράφηκε εναντίον του καθώς δήλωσε πως δεν πιστεύει πως ο Σπύρος έχει πρόθεση να αποχωρήσει από το Survivor 5, όπως δηλώνει, ενώ υποστηρίζει ότι δεν εννοεί όταν αναφέρει στον κόσμο να μην τον στηρίξει στη ψηφοφορία. Από την άλλη πλευρά, ο φαρμακοποιός ανέφερε πως δεν μπορεί με τίποτα να ανεχτεί πια τη στάση του.

Στο αγώνισμα για την ασυλία οι κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν και πάλι την ήττα, έτσι οι μπλε ήταν θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5. Όπως ανάφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν και η απόφαση για τους υποψήφιους προς αποχώρηση είχε παρθεί. Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν αυτός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και έπρεπε να αποδείξει την τρίτη υποψήφια για αποχώρηση. Ο Ταλάντσεβ υπέδειξε την Στέλλα Ανδρεάδου. Οι δύο τους θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;