Τέλος εποχής για την Ellen DeGeneres - Το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής της
Η Ellen Degeneres αποχαιρέτησε την εκπομπή της μετά από 19 χρόνια προβολής - Ο συγκινητικός μονόλογός της στο τέλος

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες πρώην εργαζομένων στο show της Ellen DeGeneres, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα τοξικό, εργασιακό περιβάλλον με αντίξοες συνθήκες άσχημη συμπεριφορά από την ίδια την παρουσιάστρια προς όσους και όσες εργάζονταν για αυτήν.

Βέβαια αυτές οι καταγγελίες δεν ήταν το μοναδικό σκάνδαλο που αφορούσε την ίδια τα τελευταία χρόνια, αφού ένα σχόλιό της κατά τη διάρκεια της ζωντανής αναμετάδοσης της εκπομπής της μέσω YouTube κατά τη διάρκεια της πανδημίας και του εγκλεισμού ήταν αρκετό για να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και «βροχή» αρνητικών μηνυμάτων προς το πρόσωπό της. Έτσι, μετά από όλα αυτά η εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show» έριξε αυλαία χθες Πέμπτη, 26 Μαΐου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της τελευταίας της εκπομπής η Ellen DeGeneres θέλησε να κάνει έναν τελευταίο απολογισμό στον οποίο δεν παρέλειψε να απολογηθεί για όλα όσα της καταλογίζονται δημοσίως, αφού μπορεί να υποσχέθηκε πως όλα θα αλλάξουν αλλά το τηλεοπτικό κοινό δεν φαίνεται να πείστηκε, κάτι νπου απέδειξαν και τα νούμερα τηλεθέασης που έπιασαν «πάτο» Έτσι, πριν από λίγους μήνες η Ellen DGeneres ανακοίνωσε ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος κύκλος του «The Ellen DeGeneres Show» μετά από 19 χρόνια προβολής.


Στην τελευταία εκπομπή της η Ellen DeGeneres είχε ως καλεσμένες τη Bilie Eilish, την Pink, αλλά και τη Jennifer Aniston με την τελευταία μάλιστα να είναι τακτική καλεσμένη, αφού παραχωρούσε μία συνέντευξη στο «The Ellen DeGeners Show» σχεδόν κάθε χρόνο από το ξεκίνημα της εκπομπής έως και το τέλος της.

Λίγο πριν την τελευταία «αυλαία» του show η Ellen DeGeneres θέλησε να κλείσει την εκπομπή που παρά τα αρνητικά σχόλια και την κριτική που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια προβλήθηκε επί 19 συναπτά έτη αφήνοντας το τηλεοπτικό της «στίγμα» με έναν τελευταίο και αρκετά συγκινητικό μονόλγοο.

Έτσι, η Ellen DeGeneres είπε στον «αέρα» του «The Ellen DeGeneres Show» για τελευταία φορά:

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική», είπε η Ellen DeGeneres στο κοινό.

Η Ellen DeGeneres στα μακρινά 80s είχε κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο Tonight Show με τον Johnny Carson. Αφού έκανε το κοινό να γελάσει δυνατά με τα αστεία της, εκείνος την κάλεσε να καθίσει στην θέση δίπλα του, δίνοντάς της έτσι την απόλυτη έγκριση. Τα show της διαδέχονταν το ένα το άλλο, μέχρι που απέκτησε τη δική της κωμική σειρά στην τηλεόραση.

Από το 1994 μέχρι το 1997 το show Ellen, κέρδιζε όλο και περισσότερο το κοινό. Μέχρι που το 1997 η Ellen DeGeneres, έκανε το coming out της ως λεσβία, στο περιοδικό Time, στην Oprah Winfrey και στη σειρά της. Τότε ξεκίνησαν οι απειλές κατά της ζωής της, η αρνητική κριτική από ένα κοινό που δεν ήταν έτοιμο να τη δει να εξομολογείται τον έρωτά της στη Laura Dern στο επεισόδιο Puppy και τελικά έναν χρόνο μετά, η εκπομπή Ellen, κόπηκε.

Όλοι θεωρούσαν ότι η καριέρα της Ellen DeGeneres θα συνεχιζόταν πτωτικά κι ότι θα επέστρεφε στο stand up comedy και στις περιοδείες με τα δικά της κείμενα. Η Ellen DeGeneres όμως, αφού έστρωσε τον δρόμο στις αμερικανικές σειρές, ώστε οι gay χαρακτήρες να βρουν μία θέση σε αυτές, επανήλθε δριμύτερη ως παρουσιάστρια μίας ψυχαγωγικής εκπομπής. Το The Ellen DeGeneres Show γεννήθηκε και η καριέρα της Ellen DeGeneres αντί να ακολουθήσει πτωτική πορεία, απογειώθηκε.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το show, δεν μπορούσα να πω “gay” στην τηλεόραση. Δεν επιτρεπόταν να πω “gay”. Δεν μπορούσα να πω “εμείς” γιατί αυτό θα μαρτυρούσε ότι ήμουν με κάποια», συνέχισε η Ellen DeGeneres και στράφηκε προς τη σύζυγό της Portia de Rossi, που βρισκόταν εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

«Σίγουρα δεν μπορούσα να πω “η σύζυγος” και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω “η σύζυγος” όλη την ώρα. Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα: “Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;”», είπε στη συνέχεια χαρακτηριστικά ενώ σε κάποιο άλλο σημείο απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας:

«Σε όλους όσοι με έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει, σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την πλατφόρμα. Κι ελπίζω ότι αυτό που κατάφερα τα τελευταία 19 χρόνια να σας έκανε χαρούμενους και ότι μπόρεσα να πάρω έστω λίγο από τον πόνο που είχατε σε μια άσχημη μέρα».

«Ελπίζω ότι σας ενέπνευσα να κάνετε άλλους ανθρώπους χαρούμενους και να κάνατε καλό στον κόσμο, να νιώσατε ότι έχετε έναν σκοπό. Και το έχω πει και παλιά, αλλά θα το ξαναπώ. Αν έχω καταφέρει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να είναι ότι σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας- ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Ellen DeGeneres.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;