Μάρκος Σεφερλής: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του - «Δεν τον πρόλαβα»
Όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε χθες Τρίτη 14 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» της ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του μιλώντας για την απώλειά του.

«Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά. Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα και να “φύγει”. Το ήξερε. Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε γιατί εγώ αύριο θα φύγω. Έσπασε το ανεύρυσμα. Δεν ήταν στο κρεβάτι αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής αναφερόμενος στο τελευταίο διάστημα που ήταν ζωντανός ο πατέρας του και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν το έμαθα. Είχε βγει το “Shake it” με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με την Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό μου είπαν πρέπει να πας στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι “έφυγε” άρχισα να κλαίω» .

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;