Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Κάτια Ταραμπάνκο
Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Τι αποκάλυψε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα»;

Σήμερα Τετάρτη (25/5) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, αφού τις τελευταίες ημέρες ο επεισοδιακός χωρισμός τους έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινό. Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ανέφερε τους λόγους που έφεραν το τέλος στη σχέση του με την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Ήμασταν μαζί γύρω στους 10 μήνες και συγκατοικούσαμε. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Κάθε μέρα έκανα προτάσεις γάμου στην Κάτια, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”. Πάρε τον χρόνο σου, εδώ είμαστε και θα τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες, όμως, έχεις βγει σε αντίστοιχη πρωινή εκπομπή και έχεις κάνει κάποιες δηλώσεις, έχεις δείξει τα μονόπετρα που σού είχε δώσει η μάνα μου. Εγώ δεν θα έβγαινα σε καμία περίπτωση να κάνω κάτι αν δεν με πρόσβαλλε η κίνηση της», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και συνέχισε λέγοντας:


«Είναι πολύ φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει ο ένας από τον άλλον κάποιο χρόνο. Σε αυτό τον χρόνο υποτίθεται ότι παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, όχι ότι παίρνεις χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε όσο καιρό ήμασταν μαζί, αλλά το τελευταίο διάστημα μετά τις δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή… Μού το είπε το παιδί που είναι μαζί της τώρα όταν ήρθε να συζητήσουμε ένα project για τατουάζ».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
21:00
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;