Stranger Things: Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν έχει ξετρελάνει τους κριτικούς
Οι κριτικές για το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του «Stranger Things» κάνουν λόγο για μία από τις καλύτερες σεζόν της σειράς.

Καθώς μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή του Stranger Things, με το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν της επιτυχημένης sci-fi σειράς του Netflix να κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι πρώτες κριτικές για την ταινία. Μάλιστα, ο τέταρτος κύκλος της σειράς φαίνεται να έχει συγκεντρώσει πολύ θετικές κριτικές!

Στο Rotten Tomatoes οι πρώτες κριτικές άρχισαν να κυκλοφορούν, ήδη, από τη Δευτέρα και οι κριτικοί έδειξαν να απολαμβάνουν τις νέες περιπέτειες της παρέας από το Hawkins. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς έκανε ντεμπούτο στο Rotten Tomatoes με ποσοστό 90%! Κάτι που σημαίνει πως η πλειοψηφία των κριτικών έδωσαν στον νέο κύκλο του Stranger Things θετική κριτική.

Οι πρώτες κριτικές του Stranger Things του έδιναν 90% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes, ύστερα από 21 κριτικές μέσα στις πρώτες ώρες. Πλέον, η σειρά έχει συγκεντρώσει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό μετά από 40 καταχωρημένες κριτικές και αγγίζει πλέον το 93%.

Στον τέταρτο κύκλο του Stranger Things θα δούμε ξανά τους Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner. Ενώ, οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως “Jaqen H’ghar” στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει τα εξής:

«Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down»

Ο τέταρτος κύκλος του Stranger Things θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με τα πρώτα 7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ τα υπόλοιπα 2 επεισόδια, που θα έχουν διάρκεια ταινίας, την 1η Ιουλίου.

Τι λένε οι πρώτες κριτικές

Οι πρώτες κριτικές για τον νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς είναι αρκετά θετικές. Με το Entertainment Weekly να γράφει:

«Τα φρέσκα τοπικά τοπία, οι ελκυστικοί νέοι χαρακτήρες και η επέκταση της μυθολογίας δίνουν στη νέα σεζόν του Stranger Things μία δόση καινούριας ενέργειας, ακριβώς τη στιγμή που η σειρά το χρειαζόταν περισσότερο»

Το Paste Magazine, από τη μεριά του, γράφει:

«Υπάρχουν πολλά για να αγαπήσετε στην 4η σεζόν του Stranger Things, ειδικά όταν πρόκειται για κάποια εξέλιξη του χαρακτήρα και την αλλαγή στο vibe που αγκαλιάζει πλήρως τα τροπάρια των καλύτερων ταινιών τρόμου της δεκαετίας του ’80»

Σε μία πιο ανάμεικτη κριτική, το Indiewire υποστηρίζει:

«Η σεζόν 4 μοιάζει σαν να έχει σχεδιαστεί για να παράγει καλά δεδομένα και όχι ποιοτική ψυχαγωγία»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
88'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
88'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
8'
70 - 52
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;