MasterChef 6: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής - Η τελική πεντάδα
Ένας επίδοξος σεφ αποχώρησε λίγο πριν την τελική πεντάδα του MasterChef 6.

Το MasterChef 6 έχει μπει στην τελική ευθεία με τους επίδοξους σεφ να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε δοκιμασία για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κούρσα για τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, όμως, ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής και δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα.

Από τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν αυτή που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και ήταν η παίκτρια που κατάφερε να “κλειδώσει” μία θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στο χθεσινό επεισόδιο, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Mystery Box και από αυτή τη δοκιμασία καθορίστηκε ποιοι είναι οι παίκτες που θα συνεχίσουν παρακάτω.

Στη δοκιμασία του Mystery Box, οι παίκτες δεν ήταν μόνοι τους, αφού το πλατό ήταν γέμισε με συγκίνηση, μνήμες και αγάπη, καθώς αγαπημένα πρόσωπά των παικτών βρέθηκαν στο MasterChef 6 για να τους εμψυχώσουν και να τους δώσουν δύναμη για τη συνέχεια. Για τη δοκιμασία οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησαν από τους παίκτες να συνδέσουν τις αναμνήσεις τους στα πιάτα τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο, μία από τις προσπάθειες δεν ικανοποίησε πλήρως τους κριτές και ένας παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει λίγο πριν την πεντάδα. Ο παίκτης που αποχώρησε λίγο πριν την τελική πεντάδα του MasterChef 6 ήταν ο Χριστόφορος Κατσιάνας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

MasterChef 6: Η τελική πεντάδα του διαγωνισμού μαγειρικής

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;