Προβλέψεις ζωδίων: Φλογερός Άρης στον Κριό: 25 Mαΐου – 5 Ιουλίου
Προβλέψεις ζωδίων 2022: Μαχητές για νέες κατακτήσεις – σε πείσμα των καιρών.

Προβλέψεις ζωδίων 2022: Φλογερός Άρης στον Κριό: 25 Mαΐου – 5 Ιουλίου

Μαχητές για νέες κατακτήσεις – σε πείσμα των καιρών

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας, με δύο εκλείψεις και ανάδρομο τον Ερμή, αλλά ταυτόχρονα η φλόγα της έναρξης ελλοχεύει.

Μετά την Αφροδίτη στον Κριό, ο Δίας πέρασε στον Κριό επίσης και τώρα, ο Άρης!

Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού, ολοκληρώνει τον κύκλο του στον ζωδιακό αφήνοντας τους Ιχθείς και περνά ακόμη μία φορά στην αρχή του Κριού, δίνοντας το έναυσμα για μία νέα Άνοιξη!

Σε μία νέα αρχή, λοιπόν, με τόλμη, θάρρος, σπίθα και πάθος για κατάκτηση και δημιουργία!

Ο πλανήτης της δράσης και του πάθους, είναι ένας κινητήριος μοχλός για κάθε μας προσπάθεια.

Η ορμή του γίνεται αντιληπτή καθώς μέσω αυτής θα προχωρήσουμε στο έργο της ζωής μας. Με τον Άρη δίνουμε μάχες, απελευθερώνοντας τις δυνατότητές μας. Δημιουργούμε σχέδια, στρατηγική, προκειμένου να γνωρίσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που μας οδηγεί σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Αλλά πρέπει να αποφεύγεται ο δογματισμός, ή η έπαρση της δύναμης.

Άλλοτε δημιουργικές, άλλοτε επιθετικές οι κινήσεις μας, θα εκδηλώσουν την ενστικτώδη φύση μας και θα αναζητήσουμε την θέση μας στο κοινωνικό περιβάλλον.

Ο Άρης στον Κριό λειτουργεί παρορμητικά, αυθόρμητα, άμεσα, μαχητικά.

Μοιάζει σαν να μας περιμένει μία ανθοφορία με τον Άρη στον Κριό, αφού το ζώδιο αυτό είναι η αρχή της Άνοιξης. Οι χυμοί της Φύσης, ο σπόρος, αναζητούν εδώ την φόρμα της έκφρασης.

Εκφράζει την ανάγκη για ένα ξεκίνημα, μέσα από άμεση αντίδραση σε ό,τι μας συμβαίνει. Ανάλογα τον τομέα στον οποίο βρίσκεται στον ατομικό μας χάρτη, η ψυχή φλέγεται προκειμένου να προχωρήσει, αδημονεί, βιάζεται, ανυπομονεί.

Ανταγωνισμοί θα προκύψουν, καθώς υπάρχει γύρω μας η τάση της μάχης, της επίθεσης και της άμυνας. Το ανταγωνιστικό πνεύμα του Άρη εδώ βρίσκει το έδαφος να αναπτυχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλουμε διακαώς να κατακτήσουμε ένα στόχο, ένα όνειρο, έναν άνθρωπο.

Στις προσωπικές σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να είμαστε αισθησιακοί, ερωτικοί, κτητικοί, ζηλιάρηδες.

Χρειάζονται νέες προοπτικές!

Ο Άρης μοιάζει με ένα εργαλείο που μπορεί να φέρει αποκοπή από το παρελθόν, αν το χειριστούμε σωστά, χαράσσοντας νέους δρόμους για το μέλλον. Είναι η επιτάχυνση των εξελίξεων, η ριψοκίνδυνη παρόρμηση, η τόλμη και το θράσος ταυτόχρονα.

Συνδυασμοί του Άρη στον Κριό:

Θα σχηματίσει κατά διαστήματα, στην πορεία θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία (29 – 30 Μαΐου) , επιταχύνοντας την ανάγκη για περισσότερη δράση και αποφασιστικότητα.

Θα συναντήσει επίσης τον Χείρωνα (15-16 Ιουνίου), όπου θα πρέπει να κάνουμε σοφές κινήσεις με στρατηγική, για να αποφύγουμε τραυματισμούς και παρορμητικά λάθη.

Θα συντονιστεί με τον Κρόνο (27- 28 Ιουνίου), με σοφία και δύναμη, έξυπνες κινήσεις, θα κερδίσουμε και θα διακριθούμε.

Και θα έχει δύσκολο συνδυασμό με τον Πλούτωνα (αρχές Ιουλίου), όπου θα νιώσουμε την ανάγκη να επικρατήσουμε με πάθος, αλλά ίσως και με σκληρό τρόπο.

Στους αρνητικούς συνδυασμούς, ο Άρης μας ωθεί σε μία απότομη, εγωκεντρική, σκληρή συμπεριφορά. Είναι ανοιχτός σε ριψοκίνδυνες κινήσεις και μπορεί να λειτουργήσει με υπερβολική ταχύτητα και δίχως περίσκεψη. Θα δεχτούμε ή θα αντιδράσουμε με ανταγωνιστική διάθεση, ζήλια, επιθετικότητα, άτσαλη ή μη κόσμια συμπεριφορά, απότομο και τραχύ τρόπο.

Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την δυναμική του στις δύσκολες στιγμές;

Είναι ευνοϊκός ως προς το ζώδιό του, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε πολύ δύσκολα μονοπάτια, αν δεν είμαστε συνετοί και αν δεν ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας τους επόμενους μήνες.

Θέτοντας θεμέλια σωστά και αξιοποιώντας την τόλμη και το σθένος αυτής της διαδρομής, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας, τα ταλέντα μας. Κατακτήσεις μας περιμένουν! Ο ενθουσιασμός μας συναρπάζει μπροστά στην πρόκληση του καινούργιου, του αγνώστου που καλούμαστε να κερδίσουμε ως στοίχημα ζωής!

Τα αρνητικά:

-Λανθασμένες κινήσεις ή πρωτοβουλίες

-Βιαστικές δραστηριότητες, όχι με σχεδιασμό

-Τραυματισμός ψυχικός ή σωματικός

-Βίαιες αντιπαραθέσεις

-Εκρηκτικές στιγμές

-Απροθυμία για συνεργασίες ή συνεννόηση

-Συμπλέγματα ανωτερότητας ή κατωτερότητας στις σχέσεις

Τα θετικά:

-Απελευθέρωση από ό,τι μας καθηλώνει

-Τόλμη και νέα προσπάθεια

-Νέες κατακτήσεις

-Επαναστατική έμπνευση

-Ενεργητικότητα

-Πρωτοτυπία, καινοτομία

-Ετοιμότητα και ευστροφία στη δράση

-Ανένταχτη στάση ζωής

-Ερωτισμός, πάθος

Ο Άρης θα περάσει στον Ταύρο, στις 5 Ιουλίου.

Κριός

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση ή μία επιχείρηση, μπορεί να συνδεθούν άμεσα με την προοπτική καριέρας.

– Ας αποφύγετε την υπερεκτίμηση δυνάμεων και την παρόρμηση όταν επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν. Είναι πιθανό να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Οι νομικές αντιπαραθέσεις οξύνονται και χρειάζεται εγρήγορση. Οι σχέσεις δέχονται προκλήσεις.

Ταύρος

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!

-Θα επιδιώξουν να σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος να αντιδράσετε βιαστικά, δίχως περίσκεψη. Αναζητήστε αυτό που κρύβεται πίσω από τις προτάσεις. Μην κινηθείτε παρασκηνιακά, αλλά ας είστε επιφυλακτικοί προς κάθε κατεύθυνση. Προσοχή στις επίπονες προσπάθειες για την φυσική σας υγεία και αντοχή.

Δίδυμοι

+ Κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, σας ανανεώνουν και σας δίνουν κέφι και χαρά. Διεκδικητικοί, γοητευτικοί, κερδίζετε το ενδιαφέρον όλων στον κύκλο σας, αλλά παράλληλα είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ας βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον από κοινού, για να διατηρείτε την σπίθα της αγάπης σας.

-Δυσκολίες θα επέλθουν, προσπαθώντας να κάνετε άμεσα πραγματικότητα κάθε στόχο. Μην εμπιστεύεστε τις πληθωρικές προτάσεις τύχης και ξαφνικού κέρδους, απομακρύνετε άτομα υπερβολικά εκκεντρικά που δεν έχουν την διάθεση να προσπαθήσουν αλλά κινούνται απρόβλεπτα και ασυντόνιστα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1