Αγγελική Νικολούλη: Η απάντηση στον φανατικό θαυμαστή της που έκανε το πρόσωπό της τατουάζ
O ίδιος αποκάλυψε πως επικοινώνησαν από το «Φως στο Τούνελ» μαζί του και του μετέφεραν πως η Αγγελική Νικολούλη, θα ήθελε να του μιλήσει.

Viral έγινε την περασμένη εβδομάδα ο νεαρός, ο οποίος έκανε τατουάζ την Αγγελική Νικολούλη, θέλοντας να δείξει τον θαυμασμό προς το πρόσωπό της.

Ο νεαρός, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης είδησης, μίλησε για την απόφαση να έχει την παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» μια ζωή πάνω του.

Ο νεαρός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την απόφασή του αυτή, λέγοντας: «Παρακολουθώ την εκπομπή πολλά χρόνια. Είναι είδωλο που την αγαπώ πολύ».

Αναφορικά με το πότε πήρε την απόφαση να το κάνει, είπε: «Τον τελευταίο καιρό το σκέφτηκα. Θα είναι και πρωτότυπο, είπα. Συμβολίζει ένα δυναμισμό, τον αγώνα του καλού με το κακό», ενώ σε ερώτηση για το αν περίμενε ότι θα γινόταν viral απάντησε: «Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Όταν κάνεις ένα τατουάζ το κάνεις για εσένα».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως επικοινώνησαν από το «Φως στο Τούνελ» μαζί του και του μετέφεραν πως η Αγγελική Νικολούλη, θα ήθελε να μιλήσει μαζί του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;