Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM της έδωσε τη δόξα για να προχωρήσει»
Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε για να προχωρήσει παραπέρα».

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει τη νέα σεζόν στο GNTM 5 και τα γυρίσματα του ριάλιτι θα ξεκινήσουν σύντομα.

Λίγο πριν βρεθεί στο πλατό μίλησε για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και δεν δίστασε να αναφερθεί στα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου, που ήταν coach των επίδοξων μοντέλων στο GNTM 1 και 2.

«Απ’ όσο ξέρω, μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα, χρειάζεται λίγος καιρός για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή ακόμα δεν έχει κλείσει, κάνουν ακόμα δοκιμαστικά και διαπραγματεύσεις», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο Γιώργος Καράβας θα επιστρέψει.

«Δεν νομίζω να είναι κάποιος από τα παλιά. Πρόκειται για νέο αίμα και άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση», εξήγησε.

Σε ερώτηση για το αν θα επέλεγε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, απάντησε: «Θα προτιμούσα κάποιον από τα πιο παλιά, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Τάσος Σωφρονίου».

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου ανέφερε:

«Δεν ξέρω, γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε. Της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;