MasterChef 6: Απόψε η τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού στο... Orient Express!
MasterChef 6: Όσα θα δούμε απόψε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού.

Σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου οι 6 παίκτες και παίκτριες που βρίσκονται στο MasterChef 6 θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα αγωνιστούν μαγειρικά για την τελική πεντάδα.

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία θα χωριστεί σε δύο μέρη και βρίσκει την Καλλιόπη ως νικήτρια του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας να έχει στα χέρια της όλα τα πλεονεκτήματα της τελευταίας ομαδικής. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελικό αποτέλεσμα που θα κρίνει τους ηττημένους και τους νικητές θα κριθεί από τη συνολική βαθμολογία των ομάδων στις δύο δοκιμασίες.

Στο πρώτο μέρος αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναμένεται να καλωσορίσουν τους διαγωνιζόμενους και τις διαγωνιζόμενες στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι δυο ομάδες που θα διαμορφωθούν εκ νέου θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας. Κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της διαφορετικά βασικά υλικά με τους κριτές να απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Άλλωστε πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον τελικό και είμαστε μία «ανάσα] μακριά από την τελική πεντάδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος της δοκιμασίας, να συνεργαστεί αρμονικά και να κατανοήσει απόλυτα το μαγειρικό ζητούμενο, θα μπορέσει και να κερδίσει το σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία και έτσι, θα είναι πιο κοντά στη νίκη με τους παίκτες και τις παίκτριές της να εξασφαλίζουν τη θέση τους στην πεντάδα- αν κερδίσουν στην ομαδική!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;