MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε - Το top 6 του διαγωνισμού μαγειρικής
Ένα λάθος κόστισε σε έναν επίδοξο σεφ τη θέση του στο MasterChef 6.

Το MasterChef 6 φτάνει σιγά σιγά στον μεγάλο τελικό, καθώς το βράδυ της Τρίτης, 18 Μαΐου, είδαμε ακόμα μία αποχώρηση. Εξαιτίας ενός λάθους ένας παίκτης αποχαιρέτησε το όνειρο να βρεθεί στην κορυφαία εξάδα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Στη δοκιμασία του Mystery Box θριάμβευσε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος επέλεξε να μη μαγειρέψει στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε και να εξασφαλίσει την παραμονή του για αυτήν τη φορά στο διαγωνισμό. Μετά, ο Παναγιώτης έπρεπε να μοιράσει το μενού που θα μαγειρέψει ο κάθε παίκτης στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef 6, ενώ ο ίδιος ήταν θεατής από τον εξώστη.

Στο Τεστ αυτό, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Το αβαντάζ της ήταν πως εξαιρέθηκε από τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση.

Από την άλλη μεριά, τις χειρότερες προσπάθειες είχαν ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και ο Νικήτας Μπατσικούρας. Οι τρεις επίδοξοι σεφ έπρεπε να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef 6 μέσα από τη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Για αυτή τη δοκιμασία, καλεσμένος των κριτών ήταν ο πολυβραβευμένος chef, Jean Charles Metayer, που έφερε μαζί του ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Οι τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους καθώς κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να παραδώσει εύκολα την ποδιά του και να αποχωρήσει από το διαγωνισμό λίγο πριν το top 5.

Τελικά, ο παίκτης, που έχασε στα σημεία και με μικρή διαφορά βαθμολογικά, ήταν ο Νίκος. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Νίκος αντιμετώπισε πρόβλημα με το ψάρι του που ήταν ωμό, κάτι που του το επισήμαναν κι οι κριτές.

Το top 6 του μαγειρικού διαγωνισμού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;